Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Moje Garaža rasvjeta Fluorescentne Svjetla su spori da se na

Fluorescentna svjetla imaju prednost u energetsku učinkovitost u odnosu sa žarnom niti rasvjete . Fluorescentna svjetla može proizvesti 50 do 100 lumena /watt , u odnosu na oko 15 lumena /watt za žarulje sa žarnom niti , prema prema Georgia State University . Fluorescentna svjetla aktiviraju živu, što onda uzrokuje fosfor premaz na žarulji unutrašnjosti sjajiti . Neki faktori , međutim , može uzrokovati svjetla doći na polako . Warm - up period

Zbog načina na koji fluorescentna svjetla raditi , oni obično treba duže vremena da se pokrene od žarnom niti svjetla . Iako su poboljšanja u tehnologiji smanjio vrijeme je potrebno za balast (uređaj koji pokreće i kontrolirastruje u žarulji , kada je uključen ) proizvesti dovoljno električne energije za oduševiti plina unutar žarulje , žarulje i dalje zahtijevajukratko toplo - up razdoblje prije nego što dođu do punog sjaja, prema GE potrošačke i industrijske rasvjete . To je razlog zašto fluorescentna rasvjeta u garaži može se pojaviti dim , kada je prvi put uključena .
Hladno vrijeme

Fluorescentna svjetla ne funkcioniraju dobro u hladnim područjima , kao što su garaža . Oni mogu biti spor doći na te i dalje slabo, nakon što bi počela svjetliti . Manji su temperature kapi ,više može uzeti zdravo zažarulja za osvjetljavanje . Pomoću priložene čvora koji pružaju izolaciju ili Jacketed svjetla , koje imaju lagani prozirni jaknu okružuje žarulju s komori ispunjenoj tekućinom između žarulja i jaknu , može pomoći fluorescentna svjetla doći na brže tijekom hladnog vremena .
< Br >
Balast

Dok fluorescentna svjetla su puno učinkovitiji od žarulje sa žarnom niti , oni su teže kontrolirati . Električno pražnjenje koja uzbuđuje živine pare mora početi odmah , atrenutna zahtijeva kontrolu kako se ne bi diže prevelika . Balast obrađuje ove funkcije . Posao balasta je da uzrokuje kašnjenja u cijevi čvora ; stariji ili neispravan balast može izazvati previše kašnjenje , asvjetlo ne može početi odmah .
Starter

Fluorescentna rasvjeta u garaži može potrajati duže svjetlu , jer starter ,mali metalni cilindar koji se priključuje u utičnicu na rasvjeti u okvir , može se nositi van ili neispravan . Iako novije fluorescentne rasvjete nemaju starteri ,učvršćenje preko 15 godina najvjerojatnije će imati jedan . Svrha startera je poslati odgođeno pucao električne energije na plin unutar žarulja , čimeplin postati ionizirani i mogućnosti da provodi struju . Neispravan starter može uzrokovatižarulja odgoditi rasvjete , asvjetlo može titrati kada je uključen.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016011839.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.