Universal Light Kit Instalacija Savjeti za strop obožavatelja

baciti svjetlo u sobi tako da instalirate svjetlo kit na vašem stropni ventilator . Universal svjetlo setove raditi s većinom strop obožavatelja . Nećete morati brinuti o dobivanju krivi svjetlo kit za svoj fan ako instalirate univerzalni kit . Prilikom instalacije svjetlo kit , olakšavaju posao tako što neke opće savjete na umu . Traženje pomoći

Prije ugradnje svjetlo kit za stropni ventilator , dobiti nekoga da vam pomoći instalirati ventilator . Ventilatora i ventilator lopatice moraju biti na mjestu i rade prije instaliranja kit rasvjete . Trebate drugu osobu da vam pomoći da zadržite lopatica ventilatora stabilna , dok ih instalirati na ventilator . Provjerite je lifan radi prije nego što instalirate univerzalno svjetlo kit , pa akofan ili svijetlo ne radi nakon instalacije , znat ćete da jedošlo do problema tijekom instalacije svjetlo kit , a ne kao urođenog problema sa žice ventilatora . Tijekom instalacije svjetlo kit ,druga osoba u sobi mogu vam uručiti alate potrebne bez da trebaju puzati prema gore i dolje s ljestava . Vaš pomoćnik je također služi kao promatrač dok radite na ljestvama instalirati svjetlo kit .
Snaga

Instalirajte stropni ventilator sa snagom do kuće isključen na baterije . Testirajte instaliran ventilator , i okrenuti prekidač opet instalirati svjetlo kit . Trakasvjetla prebacitifan je priključena na dolje da vas podsjeti resetirati sklopku prije ispitivanja ventilator i svjetlo . Recite bilo tko drugi u kući koju su isključenja kamkordera . Isključuje moć kuće jejedini način da budete sigurni da nećete slučajno pogodio pod naponom pri instalaciji svjetlo kit ventilatora .
Spojna

Prilikom povezivanja svjetlo kit na ventilator , uskladiti boju žice od svjetla kit onima u stropni ventilator . Dvaput provjerite veze između žica lagano vuče na oba kraja žice na obje strane žice matice . Žice ne bi olabavio ili izvući iz žice matice .
Testiranje

Nakon instalacije svjetlo kit na bazi stropni ventilator , vijak u svjetlu žarulja i uključite pisač na na baterije . Testirajte svjetlo stropni ventilator prije stavljanja svijet oko svjetla kit . Ako vam je potrebna kako bi se vratiti i ponovno provjerite kabele , imat ćete manje posla , ako nemate ukloniti globus i svjetlo kit od stropni ventilator .

Kako instalirati novi krug u kući

Dodavanje novu sobu , novi aparat ili adaptaciju starije kuće obično zahtijeva dodavanje novog kruga na prekidač kutije da se na novom snagom. Instaliranje novi krug nije teško , ako ste upoznati s osnovnim tehnikama žičanih , ali to bi trebalo biti

Více >