Sam svoj majstor Ugradna strehe Rasvjeta kampera

Mobilne kućice raditi na 120 - volti električne sustave , slično tradicionalnim kućama . Najlakši način za dodavanje Ugradna strehe svjetla je proširiti postojeći krug . Budući da su svjetla izvana ,trijem svjetiljka jeprirodno mjesto za iskoristiti moć za svoje strehe svjetla . Većina mobilne kućice nemaju tavanskog prostora koristiti za žice , tako da kanal mora biti instaliran kako bi sadržavati žice . Strehe svjetla kontrolira prekidačem trijem svjetlo , dolazi kadasvjetlo trijem je on.Things što vam je potrebno Srpski uvučenoj svjetiljku
Drill
Jigsaw
odvijač
kliješta
Tape mjera
Provod
Hacksaw
Prikazati više uputa
Prep

1

Postavite podnožje vašeg udubljenjem svjetla na dnu strehe ploče , poznat kao podgledna , i trag oko njega . Izbušiti rupu s 1/2-inch lopaticama bita u središtu konture . Koristite ubodnom izrezati obris . Mark i izrezati zaokružen usjek ,isti promjer kao cjevovod , na rubu rupe najbliže svjetlu trijema .
2

Isključite prekidač napaja svjetlo na trijemu , i ukloniti vijke učvršćenje ga odvući s lica razvodne kutije . Koristite ubodnom izrezati usjek u donja površina luka na rubu trijema svjetlo rupu gdje predloženog strehe svjetla .
3

Mjera iz trijem svjetlo u rupu koju frizuru za nadstrešnice svjetlo , uzimajući u obzir cijev , koja mora pokrenuti u ravnim linijama , i pretvoriti ugla na 90 stupnjeva . Mjera za pokretanje žice s najmanjim brojem zavoja moguće . Dodaj za 15 posto na mjerenje i izrezati tri strujne kabele dovoljno dugo da dovrši krug , koristeći kliješta za žicu .
4

Koristite odvijač i kliješta za knock out jednom od strane knock out na trijemu svjetlo junction box , na strani gdje svjetlu strehe . Strip žice svoj ​​kabel natrag jedan centimetar od krajevima , a nit ga u razvodnoj kutiji . Koristite wirenuts da spojite kabel u krug trijem svjetla , odgovarajući žice na odgovarajuće boje žica od trijema svjetla i kuća žice .
Instalacija
5

Tema provod okovi na žicu i pričvrstite na trijem razvodne kutije donijeti kanal i na razini s podgledna lice . Ovo se razlikuje ovisno o vrsti cjevovoda . Tipično , to zahtijeva 90 - stupnjeva lakat na kutiji , a kratki komad cijevi , a drugi lakat u pretvaranju žice prema strehe . Koristite odvijač za zategnite vijke za montažu .
6

Mjera i smanjiti svoj ​​kanal da stane , threading svaki komad na pak . Dodaj armature po potrebi , za pokrivanje udaljenosti do svjetlosti strehe . Postavite kanal protiv donja površina luka sa cjevovodom montažu zagrade , pomoću vijaka koje dolaze s njima . Vozite vijke s akumulatorske bušilice .
7

Namjestite cijev se u rupu za udubljenjem svjetla , te u utor na bočnoj strani njega . Strip je žičanih i konac ih u limenku na stražnjoj udubljenjem svjetla . Fit svaki par žica s wirenut i uviti ih čvrsto . Stane na svjetlo gore u rupu i pričvrstiti vijcima kroz stražnje strane učvršćenje , ili u trim prstenova , ovisno o svjetlu .

Kako koristiti razdjelnika žice ampermetar

možete ugraditi izmjenične struje linije separator za primanje ispravno čitanje pri korištenju ampermetar mjeri struju . Amper jejedinica mjere za količinu struje koja teče kroz krug . Zbog toga se mora mjeriti na aktivnom krugu , tako da većina amp

Více >