Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Što jevisokonaponski Indikator

?Najbolje upozorenje za električara vrućeg dalekovoda jepokazatelj visokog napona . Ostali uređaji koje se oslanjaju na sekundarnih izvora energije ili predmet zaštitnih mjera , kao što su osigurači mogu dati lažne pozitivne rezultate , jer oni ne rade kao izravna posljedica električne energije u redaka . Indikator visokonaponski je vrlo jednostavan i vrlo učinkovit . Dizajn

Većina pokazatelja visokog napona su jednostavni krugovi . Sastoje se od priključka prilogu bar autobusa u opskrbnom kabineta , te light - emitting diode unutar malog kućišta s prozora kako bi vidjeli svjetlo . LED može ili ne može treptati , ali je osvjetljenje omogućujeelektričar znatelinija napaja i mora biti isključen prije raditi
pouzdanost

svjetlo upozorenja . je vrlo pouzdan jer dobiva svoju moć izravno iz linije i nije podložan vanjskom ili srednjem uzemljenje . Ostali uređaji mogu biti podložni korisnik pogreške ili kvara opreme . Voltmetri zahtijevaju od korisnika da se stavljati metalne naputke ili konektora izravno na žicama ; netočno očitanje može dogoditi ako spojevi ne bi puni kontakt . Neki pokazatelji baterija-rukovođen ne primiti snagu izravno iz linije i ne može ispravno raditi ako je baterija stara ili oštećena . Ostali uređaji imaju osigurače za reguliranje snage , ali mogu dati lažne negativa , akoprethodni val oštetio zaštitnik . Indikatori napona imaju životni vijek od oko sedam godina , a nakon toga se zamjena potrebno .
Plasman

Uz indikator visokog napona postavlja izravno na izvor napajanja ,električar brzo može ocijeniti što treba učiniti prije početka rada . Nema dodatne alate za provjeru napona su potrebne . Neke uobičajene uporabe takvih pokazatelja su trafostanica i prijenos prekidači, high - otpor uzemljenja prekidača i elektromotora za vozila i opremu , u skladu s Rockwell Automation, matičnog društva električna proizvođač opreme Allen- Bradley .
< Br > Raspoloživost

Potrošači i električari može kupiti pokazatelje visoki napon iz skladišta home- poboljšanje i električnih dobavljača . Cijene se kreću do 250 dolara za uređaj za kabineta spreman . Kao struja može biti kobno ako bude korišten nepravilno , sve snage moraju se isključiti na glavna sklopka ili isključen uopce prije ugradnju uređaja za upozorenje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069502.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.