Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Kako ući u tragShort u električnom Problem u Breaker & Switch Je Dobro

Lociranje izvor električne problema jetežak zadatak pokušaja i pogreške . Pokretanjem na uređaju i rad vratiti na izvor , što neminovno pronađite posljednje mjesto na koje se struja je to napravio . Ovaj posao uključuje rad oko živim električne žice i može dovesti do vašeg strujnog udara , ako se ne poduzmu mjere . Nikada ne dodirujte pod naponom s bilo kojim dijelom vašeg tijela . Samovrh napona detektor beskontaktno treba dirati žice je insulation.Things što vam je potrebno
beskontaktno napona detektor
odvijač
Prikazati više uputa
1 < p > Okrenite prekidač u položaj "OFF" . Izvadite svjetiljku iz električne kutije uklanjanjem vijka . Povucite učvršćenje iz električne kutije . Uključite prekidač za svjetlo na položaj "ON" .
2

Dodirnite vrh beskontaktno napona detektor na crnu žicu u izolaciju . Ne dirajte golu metalne žice . Akodetektor pronalazi struju ,učvršćenje ili žarulja je neispravan i treba biti zamijenjena . Isključite prekidač i ponovno instalirati učvršćenje u električnu kutiju .
3

Skinite prekidač svjetla iz električne kutije , odvrtanja dva vijka . Izvucite ga iz kutije plastični prekidač . Ne zgrabite rubove prekidača .
4

Dodirnite vrh beskontaktno napona detektor u donjem desnom crnu žicu . Ako se otkrije struju ,sklopka najvjerojatnije treba zamijeniti .
5

Uklonite poklopac od električne ploče , uklanjanje četiri vijka . Ne dirajte žice na električnoj ploči . Ima dovoljno potencijala struja ovdje da vam ozbiljno ozlijediti .
6

Nađi , vizualno , krug koji daje moć da u svjetlu . Stražnji dio vrata panel ima naljepnice za svrhu svaki krug je .
7

Slijedite ove žice , vizualno , na kojoj ona izlazi iz ploču . Dodirnite napona detektor beskontaktno na žicu u izolaciju izvan ploče . Ako to ne otkriva moć , iprekidač baterije upoložaj "ON" ,baterije najvjerojatnije treba zamijeniti .
8

Ponovno stavite poklopac električne ploče s vijcima koji se koriste kako bi ga uklonili . Budite vrlo oprezni da ne dirati vijaka žica unutar ploče .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069602.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.