Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Kako pretvoriti 12 V do 220 Višestruki Baterije

Ako želite pretvoriti 12 - volt baterije na vlast 220 volti opterećenje , osnovni principi elektronika nam reći kako spojiti niz baterija u seriji . Spajanje baterije u seriji dodaje napon svake baterije se akumulirati ukupno svih kombiniranih baterije , omogućujući vam da snage opterećenja s naponskim ocjena višim nego što jedna baterija po sebi . Izlaz struje će biti ograničena na rejtingu bilo jedan određeni baterije , što znači da supotrebni napon vašeg tereta mora biti jednaka onoj od najmanjih kapaciteta battery.Things morat ćete
18 od 12 volti akumulatori
19 duljina kablova baterije ( s priključcima na oba kraja )
multimetar
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

stavi 18 akumulatori, svaki s nazivne snage od 12 volti , potpuno napunjena ( provjeriti stanje zadužen sa svojim multimetrom ) na ravnu površinu , rame uz rame . Svaka baterija bi trebala biti usmjerena tako da senegativni terminal uz pozitivan terminal na sljedećem baterije i obrnuto .
2

Wire zajedno baterije u seriji . To će zahtijevati da se spojite negativni terminal jedne baterije na pozitivni terminal akumulatora pored njega . Ponovite ovaj korak , povezujući svaki negativni priključak na pozitivni terminal akumulatora pored njega . To može raditi na svoju prednost organizirati baterije u velikom krugu , tako da imate pristup na pozitivni terminal na prvoj bateriji , a negativni priključak na posljednjem baterija ; ne spojiti ove i prezimena terminala u nizu baterije .
3

Uključite multimetar i postaviti ga mjeriti istosmjerni napon . Dirati crni negativne probe vodstvo od svog metar na negativni terminal na posljednjem baterije , a crveni pozitivna sonda dovesti do pozitivnog terminal na prvoj bateriji . Display na vašem metar treba čitati između 210 i 230 volti , ako sve baterije su adekvatno naplaćeno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069671.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.