Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Kako instalirati zidni prekidač za Evidencije plina

Gas zapisi daju toplinu i ljepota drvo - gorenje kaminom bez posla ili nereda . Kamin koristi prirodni ili propan plina i sintetičkih trupaca pružiti atraktivan izvor topline . Termostat , daljinski upravljač ili prebaciti pretvara plamen i isključiti. Većina plin kamina imaju prekidač montiran u prednjem , pod kaminom . Za opciju praktičniji kontrole , možete instalirati daljinski prekidač u položaj koji je više accessible.Things što vam je potrebno
Stari -djelo jednog bande Box Screenshot olovku Screenshot Drywall vidio Srpski zidni prekidač
Dvije dirigent , niskog napona žica
žica crimpers
Phillips odvijač Srpski Stan odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Okrenite kontrolu uključite plinski kamin na položaj "OFF" .
2

Odaberite prigodnu mjestu ugradnje prekidača zid u skladu s uputama proizvođača kamina . Stavite priloženi gang - box predložak na zidu u odabranom mjestu . Trace predložak s olovkom i izrezati uzduž linije zacrtan s suhozidom pilom . Gurnite okvir banda u rupu u zidu i zategnite pričvrsne vijke s Phillips odvijač .
3

Trčanje dio dva vodiča , niskog napona žica od jednog - bande okvir s upravljačke ploče plinski kamin .
4

Strip 1/2 inčni izolacije od kraja žice . Gurnite koje Spade priključke na Uzeli krajevima žice u kontrolnoj ploči plinski kamin . Spojni konektore sigurno do žice . Gurnite Spade priključke na pik priključaka na stražnjoj strani prekidača u kontrolnoj ploči , ili ih povezati izravno na kikice žice , ako je instaliran .
5

Okrenite prekidač zid na" Off " položaj . Gurnite ogoljeno krajeve žice u kutiji single- bandi u kontaktima na poleđini sklopke zid . Pritisnite žice u terminale dok su sigurne .
6

Tuck žice u kutiji bande i gurnite sklopku za zid u okvir . Zategnite pričvrsne vijke s Phillips odvijač . Stavite poklopac preko prekidača na zid i zategnite pričvrsne vijke s ravnim odvijačem .
7

Okrenite prekidač zid na "ON" položaj kako bi aktivirali kamin .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069687.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.