Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Zašto su moje električnih utičnica ne radi u mojoj garaži ?

Električni problemi mogu biti teško ući u trag i popravak . Dodaj u opasnosti da rade sa strujom , a vi imate problem popravak kuće da mnogi vlasnici osjećaju nelagodno sebe rješavanje . Srećom , postoje neki problemi koje imaju jednostavan , user - servisirati rješenja . Kad sve poslovnice u jednoj prostoriji ili jednog dijela vašeg doma ne funkcionira ,vjerojatno krivac može biti jedan od nekoliko stvari . Circuit Breaker spotaknuo

Jedan od mogućih uzroka garaži punoj nefunkcioniranju poslovnice jeosigurač baterije imaju upaljen . Prekidači su se mjesto Kutije u novijim kućama . Sklopka će razbiti krug bilo električne zone koja ima kvar , poput kratkog spoja ili preopterećenja napona . Pregledajte svoj ​​krug okvir i pogledajte je li prekidač je bačena , okrenut u suprotnom smjeru od svih ostalih prekidača . Flip krug natrag , i testirati svoje poslovnice .
Pregorjeli osigurač

U starijim kućama , moguće je da sekutija s osiguračima u uporabi . Osigurači raditi smanjiti moć dijelove kuće kada se prekoračiodređeni napon . Provjerite osigurač za svoju garažu , i uvjerite se da nije pregorio . Ako je pregorio , zamijenite osigurač i testirati prodajna mjesta . Nakon potvrđivanja pregorjeli osigurač jeproblem , utvrditi što je uzrokovalo da prelazi napon na svoju garažu , koja može biti uzrokovana radi previše električnih alata ili naprave istodobno ili nepropisno žičani učvršćenje .
< Br > problem na razvodnoj kutiji

još jedan potencijalni problem koji može uzrokovati sve poslovnice u garaži biti nefunkcionalan jeproblem na razvodnoj kutiji , što jeelektrična kutija , vjerojatno u potkrovlju , iz koje sve mjesta u garaži primiti moć . Flip krug za svoju garažu off , i ispitati okvir za znakove oštećenja ili puknutih žica . Nakon što su potvrdili da je okvir žičani ispravno , uključite pisač na i retest svoje poslovnice .

GFCI Prodajna

Neki garaže će imati ono što su poznati kao zemlju Kvar kruga prekidač ( GFCI ) utičnica . Ove poslovnice su uobičajene u kuhinjama i kupaonicama jer su dizajnirani da imaju ugrađen sklop koji sprečava strujnog rezanjem snage kad se prekoračinapon . S nekim novijim poslovnice , jedan izlaz ima svoju GFCI spotaknuo će uzrokovati sve ostale poslovnice u sobi kako bi se ugasiti kao dobro. Ispitati svaku GFCI utičnicu u garaži , i stisnite tipku za reset na svaki . Retest svoje poslovnice Nakon što ste potvrdili da su svi GFCI poslovnice resetirati .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069703.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.