Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Kako otkloniti temperaturi Igla vodomjera To neće raditi

izgrađena na daljinu čitati unutarnje temperature , temperatura igla mjerači imaju dizajna slanje jedinice i prikaza brojčanik . Razlika je u tomečitanja prenosi slanja uređaju za biranje bilo tekućine ispunjen cijevi ili elektroničkim putem žica . Najbolji način za rješavanje problema mjerač temperature igle je razbiti jedinicu dolje i koristiti proces elimination.Things morat ćete
Ključevi Pretraživati ​​Odvijači
multimetar Screenshot izvor topline
prikazati više Upute Screenshot
1

Trace cijevi ili žice od stražnje strane zaslona brojčanik na slanje jedinice . Za neke primjene , kao što su automobilske ploči s instrumentima ili štednjakom ,jedinica možda morati razdvojiti pomoću odvijača za pristup kolosijek .
2

Odvojite cijev od slanja jedinice s ključem . Na električnih mjerila sa žice , žice će biti priložen uz metalne kvačice ili male ring terminala pričvršćenim vijcima ili orasima . Izvucite električne vodi s isječcima off kontakt terminala s prstima . Disconnect ring terminali žice s malim odvijačem ili ključem .
3

Nanesite toplinu šibicom ili upaljačem cijevi, gdje je cijev bila odvojena od slanja jedinice dok gledate iglu na brojčaniku . Pokret Igla pokazujecijev i mjerač dial rade ispravno , koji je , procesom eliminacije , ukazuje na neispravan slanje jedinica koja zahtijeva zamjenu .
4

Provjerite mjerači sa žičanim vezama . Postavite multimetar na " Ohm " ili " 1X " okruženju . Dodirnite jednu od proba brojila za bilo koji od nepovezanih vodi i mjerača druge sonde na druge isključenom olova . Svako čitanje na metar pokazuježice i mjerač dial imati kontinuitet i funkcioniraju normalno , što ukazuje naslanje jedinica u kvaru .
5

Nastavak testiranje , ako ne postoji literatura na iglu kolosijek brojčaniku . Odvojili cijev od stražnje strane kolosijek biranje s ključem i odvojite žice s odvijačem ili ključem ili povlačenjem isječke s prstima .
6

retest cijev . Nanesite toplinu na kraju cijevi koja je odvojena od slanja jedinice dok gledate na gumb na kraju cijevi koja je odvojena od kolosijek biranje . Akogumb izlazi iz cijevi kako se primjenjuje topline ,cijevi ispravno , što ukazuje na neispravan mjerač brojčanik . Akotipka ne proširi ,cijev je neispravan .
7

Testirajte pojedinačne žice na električnim mjerila . Smultimetar postavljen na Ohm ili 1X postavku , dodirnite jednu od proba brojila na kraju bilo koju od dvije žice . Dodirnite na instrumentu drugu sondu na drugom kraju iste žice . Svako čitanje na metar pokazuježica ima kontinuitet i radi normalno . Ponovite postupak za drugu žicu . Ne očitanje pokazuje kratki , ili break , u žicu , zahtijevajućižice zamijeniti . Ako obje žice pokazuju kontinuitet ,mjerač brojčanik je neispravan .
8

zamijeniti oštećeni dio i test kolosijek . Akomjerač ne funkcionira ispravno , ponovno provjerite veze .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069714.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.