Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Popravak vijci na pocinčani Spojnica za cijevi

pocinčani čelik ima povećanu otpornost na hrđu u odnosu na redovne čelika zbog pocinčanja . Za razliku od legure hrđe otporan , poput nehrđajućeg čelika ,galvanizirani premaz ne daje mnogo zaštitu ako dobiva oštećen . Hrđanja potencijalno može dogoditi na ili u blizini vijcima jedne cijevi spojke , uvelike smanjuje svoju snagu . Osim toga , vijci mogu oštetiti ekstremne vrućine ili mehaničkih oštećenja . Zamjena vijak jenajbrži , najisplativije rješenje za popravak zahrđao ili šteta vijak spojke jer zapravo popravakbolt će koštati više od troškova vijak zamijeniti , treba duže vremena , te je nemoguće u mnogim situacijama . To je ono što vam je potrebno
kliješta ili iščašenje
Ratchet ili iščašenje
Prodor oi
Prikazati više uputa
1

Nanesite ulje prodire do rubova vijka ako je zapušten ili zaglavi unutar spojke . Primjenjuju ulje na rubovima maticu na dnu vijka i . Pričekajte oko 15 minuta da se ulje curiti na vijaka niti prije premještanja. Sprej djeluje kao mazivo , što ga čini mnogo lakše ukloniti vijak .
2

Gripglava vijka s kliještima ili ključem . Držite glavu pomiću ukloniti maticu koja ga drži na mjestu . Ako ne držite glavu ,vijak će se unutar spojke , ali zapravo ne popustiti .
3

Uključite matice suprotno s Ratchet ili ključem da ga popustiti . Skinite maticu ali ne uklonite vijak još.
4

Držite spojnicu na mjesto koje strane, ako je potrebno . U nekim slučajevima , uklanjanje vijak može uzrokovatispajanje otpasti . Želite li održati spojnicu na mjestu, ako je to slučaj . Vi ne bi trebali imati problema , osim akosama spojka ima samo jedan vijak .
5

Izvucite stari vijak i zamijeniti ga novim, iste veličine .
6 < p > Držite glavu vijka nepokretnog s kliještima ili ključem .
7

Uključite maticu u smjeru kazaljke na dnu vijak da ga zategnuti . Možete ga zategnuti većinu način rukom , ali ćete morati koristiti Ratchet ili ključ za završiti posao .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016011961.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.