Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Rešetka Servis za palube

Rešetka , na iskrižan uzorkom ploče nalazi ispod donje rubove palube , služi ukrasne svrhe, ali i štiti pod palubom od štetnika i nakupljanje . Rešetka rad štiti integritet palube dopuštajući cirkulaciju zraka ispod palube , gdje se sprječava nakupljanje vlage i naknadno truljenje i plijesan . Nažalost , štetočina i drugih životinja može oštetiti rešetke . Snijeg , kiša i vjetar može razgraditi i warp rešetke - djelo . Materijali i dizajn

rešetke materijali su drvo , plastiku i metal . Mort i cigle koristi rjeđe . Ovisno o stilu palubi je i dob ,materijal koji se koristi može biti liječi bora ili jele , pretretirane klade, nekorozivne lanac link ili vanjski kvalitetne plastike . Drvo , plastika ili metal rešetke rad je smješten unutar okvira koji je potom udario na donjem rubu palube . Ostali palube ne zahtijevaju okvir, umjestorešetke je pribijen izravno duž donjeg ruba palube . Rešetka popravak zahtijeva kupnju rešetke materijala sličnog tipa koji je već na mjestu . Vrlo oštećene rešetka mogu se u potpunosti zamijeniti s drugom i izdržljivog materijala . Rešetka je kupio od home poboljšanje dućana .

Štete i popravak

Gust snijeg se besciljno i pritisnite protiv rešetke pod - brodski pod . Snijeg ne samo warps rešetke strukturu , ali uvodi i vlagu . Vlaga , kroz snijeg, kiša ili podzemne vlage , lako se oštećuje drvo rešetke . Zamijenite ovu rešetku tako da je izvadite iz rešetkastog okvira s bar zagledati . Nail zamjena rešetke u prazan okvir . Za palube bez okvira , uklanjanje oštećene rešetke čekićem ili Klin i zakucati novu rešetku na mjesto . Nekorozivne lanac link ili heavy - duty plastike neće izlagati brzi , vlage - uzrokovao degradaciju odgovoran za drvo rešetke štete , ali , ta trulež materijali su još uvijek osjetljiv na savijanje i životinjskog štete . Životinje , poput rakuna , vjeverice i kućnih ljubimaca , može proglodati neorganske rešetke ili kopati ispod rešetke barijere . U tim situacijama podzemne barijere od metala ili plastike štite rešetke rad i pod - palubi područja .

Ostali dizajna i materijala

cementa opločnika ili opeke osiguravaju trajniju alternativa drva, metala i plastike rešetke . Cementne podove i opeke rešetke su više vremena i zahtijevaju veće troškove instalacije , ali oni su dugotrajni i stanju izdržati nanosima snijega i jake vjetrove . Oni su također koristan u područjima koja su sklona suše i požara . Drvene palube i rešetke mogu pružiti hranu radi požara , ali cementne podove i cigle neće izgorjeti , a može čak i dati mali protupožarnim . Jedan nedostatak tih stalnih letvica jenesposobnost da ih premjestiti . Neki vlasnici koriste svoje ispod palube prostor za pohranu . Rešetkasti okviri za drvene, metalne i plastične rešetke mogu biti opremljeni sa šarki . Kada su ploče i okviri su priključeni na pod palube mogu se otvoriše uz zglob , dopuštajući za jednostavan pristup skladišnih prostora ispod palube . Cementne podove i opeke rešetke rad ne dopuštaju ovaj jednostavan pristup .
Razmatranja

savijanje i štete na rešetki može bitipokazatelj drugih strukturnih problema . Provjerite palube ograde , zglobove i temelj za postove vlage build-up i oštećenja od insekata , truleži i plijesni . Nakon zamjene rešetke rad možda žele zapečatiti cijelu palubu , rešetke uključene , s mrljom vodootpornog ili premazom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016012032.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.