Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako podesiti hardver za drvenom ogradom vrata

drvena ograda vrataatraktivan način priložiti velika vrata ulazi u ograđenom prostoru . Većina ograda vrata imaju metalne kopče koje im omogućuju da se pričvrsti kada nije u uporabi . Tijekom vremena , ovaj hardver može postati krivo i zahtijevaju prilagodbu . Ponovnog kontakta između kvaka dijela kada su vrata otvorena i zatvorena uzroke ovo odstupanje . Podešavanje hardver je nešto bilo homeowner može učiniti kao dio opće održavanje rutinu . To je važno za podešavanje vrata hardver kako bi se spriječilo oštećenje na njega ili vrata . To je ono što vam je potrebno
odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Otvorite i zatvorite vrata drvenom ogradom . Gledati kakozasun hardvera djeluje kao otvorite i zatvorite ga . Ako su neki dijelovi trljanje zajedno ,hardver treba podešavanje.
2

Zatvorite vrata drvenom ogradom . Otpustite vijke na vratima kvaka hardver s odvijačem .
3

poravnajte obje strane zasuna kako bi se oni više ne trljati jedni protiv drugih , kada se koristikvaka . Držite zasun na mjestu , i zategnite vijke s odvijačem .
4

Testirajte prilagodbe koje ste napravili na vrata hardvera otvaranjem i zatvaranjem zasun . Otpustite vijke i napraviti bilo kakve daljnje prilagodbe prema potrebi .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016012072.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.