Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Zašto je moj francuski Ocijedite Pop iz zemlje

Francuski slivnici su odličan način da se pomogne raspršiti vodenu otjecanje s krovova i prilazni putevi za vrijeme obilnih kiša ? . Francuski odvod je u suštinirov ispunjen šljunkom ili drugim poroznih materijala s perforiranim žlijeba . Voda odlazi u cijevi i raspršuje na veće područje nego što bi inače . Ova akcija pomaže ublažiti poplave i erozije . Frost Line

crta mraz jetočka u tlu koji dijeli zemlju gore, koja će se smrznuti zimi , atlo ispod , koji neće smrznuti . Moguće je da , ako je vaš francuski odvod nije instalirana ispod smrzavanja ,Ekspandiranje zaleđenog tla , prisilio je odvod up iz zemlje . Lokalni općinski kodovi treba provjeriti , ali općenito govoreći , to nije potrebno instalirati francuski odvod ispod smrzavanja , osim ove vrste problema , ili pucanja cijevi , postatiproblem .
Rješavanje < br >

Nakon francuski odvod instaliran i šljunka popunjava se oko cijevi ,šljunak će biti predmet nekog poravnanja . To se može učiniti da izgleda kao da jeispust se diže kroz zemlju . Ako više šljunka ne nalazi na vrhu postojećeg šljunka jer slegne,ispust može doista početi rasti nakon jakih kiša . Dodajte još šljunak iste veličine na vaš odvod i nastaviti raditi sve dok to sve slegne .
Zatrpavanje Materijal

Korištenje šljunka ili grubog pijeska u svoj ​​francuski odvod je od najveće važnosti . Morate održavati porozne konzistenciju zatrpavanja koji se nalazi na vrhu cijevi kako bi se omogućilo da voda prođe kroz slobodno . Ako jednostavno ispunite svoje odvod s tla , što će začepiti odvod i može vidjeti porast cijevi i pop iz tla . Uklonitepunjenje i korištenje oprati šljunka ili vrlo grubo pijesak kao materijal ispune .

Roots

Korijenje se može lako oštetiti ili prisiliti svoj ​​francuski odvodnu cijev se iz tlo . Prilikom instalacije francuski drenažu , treba paziti da ga pronašli daleko od stabla , koja može imati korijene da bi ometaju odvod . Akofrancuski odvod mora se nalaziti u blizini stabala , iskopati oko rova te uklonite sve korijene ste pronašli . Stabla koristiti svoje korijene u vodu traže , a stavljanje francuski odvod bilo gdje u dohvata stabla će značiti česte održavanje za vaš odvod .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069739.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.