Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako mitru je fascije odbor

Tabele zajednice su široke , ravne ploče koje instaliraju vertikalno pod krov nadstrešnice . Pojas odbora poboljšava izgled krovne linije i to pomoći držite soffits do kuće , koja se nalazi okomito na pod pojas . Poput mnogih drugih drvenih dijelova krovne linije ,fascije zahtijeva mitru posjekotine na uglovima . To su 45 - stupnjeva kut rezovi koji omogućujuodbora da stane u ravnini s fascije na susjednoj strani kuće ili s rafters.Things morat ćete
ljestve
fascije odborima Pretraživati ​​olovka
mitra vidio Screenshot mitru kutije Screenshot, Kružna testera ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

postaviti dvije ljestve na oba kraja strehi krova , čime se osigurava da su i na stabilan , čak i područja tla .
2

Pick up fascije ploču i nositi ga dok penje jedan od ljestava . Pitajte drugu osobu za obavljanje drugi kraj komandne ploče i popeti se na drugu ljestve .
3

Okrenite ploču na njegovoj strani, takoravni dio vas suočava . Gurati ga pod krov nadstrešnice nad izložene rogova . Push Pojas ukrcati skroz rumenilo na jedan kraj krova .
4

ispitati svoj kraj komandne ploče gdje se proteže više nego na kraju prošlog grede . Crtanje olovkom crtu duž ploče na mjesto u grede se utvrdili u kojoj morate rezati .
5

Uspon pažljivo niz ljestve i stavi pojas ploču na radnom stolu . Postavite mitru okvir na radnom stolu i gurnite fascije ploču u nju dokje Mark olovka poravna s oznakom centra u kutiji .
6

Pogledajte vrhu ili strani okvira , gdje su prorezi su označeni s brojevima stupnjeva . Pronađite prorez koji je označen za 45 stupnjeva i stavite mitra vidio u njoj . Izrežite kroz pojas pomoću pilu , a zatim izvadite ploču iz mitra kutija . Pojas rub je sadaidealno 45 stupnjeva nagnuti Mitra .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069748.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.