Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Što je alifatski akril poliuretana

? Alifatski akrilna poliuretan jekemijski spoj koji se koristi kao premaz u industriji i zgradarstvu . Kemijski sastav alifatičkog akrilnim poliuretana čini tvrd i fleksibilan , te je dodao da se mnogim proizvodima za stvaranje trajnog završiti . Alifatski akrilni poliuretan se najčešće koristi za brtvila ili obloge namijenjene za vanjsku upotrebu . Kemijska Šminka

alifatski akrilna poliuretan jepolimer , koji se sastoji od dugih lanaca molekula ponavlja . Slučaj Reservce University objašnjava da ih čini ovaj svestrani jer su lanci mogu biti kemijski manipulirana da se više ili manje fleksibilni i jaka . Polyester , PET i PVC su polimeri . Alifatski odnosi na spoj je izrađen od otvorenog lanca ugljikovodika , koji su molekule koje sadrže ugljik i vodik da su neke otvorene veze . Riječ " akril " znači dakemijski sadrži akrilni spoj , kao što je akrilna kiselina ( C3H4O2 ) i akrilonitrila ( C3H3N ) .

Svojstva

Alifatski akrilne poliuretanske suši na teškoj završiti i vrlo je otporan na vodu i ultraljubičastih zraka , tako da se neće brzo razbiti ili požute kada je izložen suncu . Prema web stranici Rot Doctor , alifatski akrilnih poliuretani imaju iznimno čvrstog i teče sporo , čak i na temperaturama iznad 50 stupnjeva celzijusa . To ga čini lakšim za njih vrijede kao gusta filmu , čak i na višim temperaturama . Alifatski akrilna poliuretana i obveznice lako epoksi , tako da se može primijeniti na vrhu epoksi kao sredstvom za brtvljenje . Većina komercijalnih alifatski akrilnih poliuretanske proizvodi dolaze u bilo sjajnoj ili mat iu različitim bojama .
Koristi

alifatski akrilni poliuretan jesastojak u brtvila i premazi koji se koriste za pokrivanje asfalt, drvo, metal, stakloplastike , plastike, betona i drugih površina . Prema Rot doktora , premazi sadrže alifatski akrilni poliuretana osigurati čvrstu, vodootpornu završiti i koriste se na palubama , teniskih terena , plovila, terase, bazenima i drugim vanjskim površinama . Premazi sadrže alifatski akrilni poliuretana također koriste na strojevima ili drugim površinama kako bi se spriječilo spriječavanje abrazije , kao što su ogrebotine i oštećenja od kemikalija . Ovi premazi općenito se prodaju samo profesionalci .

Razmatranja

alifatski akrilna poliuretan jesastojak koji se koristi u komercijalne proizvode , i nije dostupan za kućnu uporabu izravno. Međutim , mnogi marke premaza i ljepila, kao što su one proizvedene prema Rustoleum ili alifatskih akrilnih poliuretani , i oni mogu imati različite svojstva i tolerancije . Uvijek pročitajte upute s proizvodom prije uporabe . Alifatski akrilna poliuretanska može biti teško očistiti , a mogao zahtijevati posebnu tanji ukloniti . Dima iz premaza koji sadrže alifatski akrilni poliuretana može biti opasno za disanje , tako da bi trebao respiratora kada se radi s njima i uvijek bi se osiguralo da imate pravilnu ventilaciju . To je teško ukloniti alifatski akrilni poliuretan od odjeće , tako da uvijek nosite zaštitnu odjeću prilikom korištenja tih proizvoda .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069767.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.