Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako zamijeniti Podrum trkaća blokova zidova

Dok izlio beton jestandard za većinu stambenih podrumima i danas , u nekim područjima , trkaća blok temelji još uvijek su norma . Bitizidanje proizvod, blokovima su tvrdi i strukturno zvuk kad ihizvođač pojačava s čelikom i popunjava ih s betona ili žbuke . Zamjena podrum blokovima jeveliki projekt koji zahtijeva iskop ikorištenje potpore greda i kućnih priključaka . Osim ako ste doživjeli u raspršivanje težine tereta , to jeposao najbolje prepustiti profesionalcima. Strukturnu potporu

Prije nego što možete početi uklanjati stare blokovima , morat ćete podržati strukturu postojeći blokovi su sada podržava . To uključuje instaliranje strukturne grede u podrumu koji obuhvaćaju istu udaljenost kao dijela zida ćete biti maknuti . Hidraulične dizalice kuća održat grede na mjestu . Priključke moraju sjediti na betonu ili blokiranje koji ne dopušta dizalice pomak .
Iskop

Kopanje iz eksterijera podrumu s lopatom je moguće, ali to nije preporučljivo . Iskusni rovokopača operater može ukloniti tlo brzo tik do temelja , stvarajući rov za pristup blokovima. Prije kopanje , pozvati svoje lokalnih komunalnih usluga kako bi se osiguralo da nema vodova ili cijevi leže ispod površine iskopati . U nekim zajednicama , te isto tako morati dobiti odobrenje prije početka projekta , abager možda morati kopati po stepenicama tipa rov koji je sigurniji nego ravno na strani rova , ali podrazumijeva iskopavanje dobar dio dvorišta naprijed do temelja . Također može biti potrebno instalirati sigurnosna podržava u rovu .
Uklanjanje blokova

blokovima instalirati u stepenasta uzorak , a vi ' ću ih ukloniti na isti način . Stari pokušao i istiniti način za uklanjanje blokova je da ih nokautirati s maljem , ali to može postati zamorno brzo . Pros koristiti rotacijski čekići i udarni čekići , koji su dostupni za najam od građevinske videoteke . Koristeći ih , međutim , je srodan pomoću jackhammer , tako zaposliti jak radnik za ovaj zadatak . Ako ste uklanjanje samo dio oštećenih blokova , morat ćete kružna pila , sa abrazivnim nožem , rezati mort zglob glatko ispod zadnjih blokova uklonite . Trebali biste pronaći horizontalnih čeličnih šipki između svakog reda blokova , i možda će vam okomite pruge u sredini bloka . Povratna pila će Sever tih barova .
Polaganje novih blokova

Lay novih blokova u istom obrascu kao i one stare . Morat ćete čelika Rebar, koji se uklapa u utore između tečajeva , a lokalna šifra može zahtijevati okomite pruge , kao dobro. Koristite mort posebno formuliran za strukturne uporabu . Standardna morta koristiti da se stavi cigle na strani kuće nije dovoljna . Popunite praznine u blokovima s morta ili svježi beton kao i ti ići . Nakon što stane najgornji blokovima u mjestu , ispod kuće dasku , pričekati par par tjedana prije nego što je dopunjavati tlo pokraj temelja . Zatim možete ukloniti kućne priključke i potporne grede .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069811.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.