Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako izgraditi Pigeon zahodu

Soft perje , smirivanje Guguće i tople smeđe oči općenito ne dolaze u obzir kada se raspravlja golubove . Umjesto da se misli o bolesti , prljavština natovaren nogostupa i izmeta u višak . Golubovi su jedinstveno konstruiranim probavnog sustava koji će omogućiti tečnom i nekritično oslobađanje svojih crijeva . To je , u najmanju ruku , prljav i nezdravo - da ne spominjemo neprivlačna za automobile i zgrade eksterijera . S pravim materijala , možete stvoriti određeni zahodu prostor za svoj lokalni pernate prijatelje , i zadržati svoje prozorske klupice i krovova clean.Things što vam je potrebno
plastične ili metalne obloge
sredstva za čišćenje
Pribor za čišćenje < br > Pigeon šiljci ili ptica mrežaste
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Stavite na čišćenje opreme - uključujući i zaštitne naočale , rukavice i pregača ili materijala kako bi zaštitili svoju odjeću . Očistite pogođeni zid ili pragova temeljito , kako to riješiti sve postojeće ptičjeg izmeta .
2

Nanesite ptica ovitak ili golub šiljaka na prozorskoj dasci ili polica na kojima ne želite golubove na srati . Ostavite otvoriti prostor koji ste određeni kao prikladan zahodu području .
3

Postavite plastike ili lima na području koje ste smatra prihvatljivim za golubove u kokošinjac . Priključivanje na zid ili dasku , ali bi se osiguralo da je u stanju biti uklonjena za povremeno čišćenje . Ptice će prirodno gravitiraju ovom području .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069862.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.