Kako ukloniti betona od Rock

Kao izdržljivog materijala koji se koristi za različite primjene , uključujući i prilazni putevi i terase , beton je napravljen da traje . Općenito ,beton smjesu u obliku polu - tekuće se izlio iz padobran kamiona za veliki projekt ili kantu za mali projekt . Materijal se brzo stvrdne i vodi rad ukloniti iz objekata na kojima se ona nije htjela . Ako polutckući konkretni prskanja na stijeni , pričekajte da se osuši , čip daleko najveći dio materijala , a zatim izvadite preostali beton iz stijene s posebnim chemical.Things morat ćete
gumene rukavice
Zaštitne naočale
Zaštitna odjeća
Rock dlijeto
rock hammer
solna kiselina ( solne kiseline )
Large sprej bocu
veliki kontejner ili crijevo prilogu na armaturu
najlon - ljutiti četka za ribanje
Screenshot Prikazati više uputa
1

staviti na gumene rukavice i zaštitne naočale . Nosite zaštitnu odjeću , kao što dugih rukava košulje i duge hlače kako bi zaštitili svoju kožu .
2

Chisel veliki komadi betona oprezno iz stijene . Koristite rock dlijeto i rock čekić čip betona od kamena . Stijena čekić je mali, lagan i jednostavan za upravljanje , koji pomaže u sprečavanju oštećenja na stijeni .
3

Dodajte 1 dio solne kiseline ( solne kiseline ) u 10 dijelova vode uveliki sprej bocu . Držite bocu malo dalje od vašeg tijela kako bi se spriječilo udisanje dima Kiselina je .
4

Mjesto ispiranje vodom uz sebe , kao što su vode u velikoj posudi ili vode dostupne iz vrtnog crijeva . Poprskajte otopinu kiseline - vode izravno na beton .
5

pilingrješenje kiselina - voda na cement s jakim ribanje četkom koja ima ukočene , najlonskim vlaknima . Isprati otopinu s vodom . Dodajte više rješenja i dalje ribati beton dok ga izvadite iz stijene .
6

isprati stijenu dobro s vodom dok se sverješenje kiselina - voda nestala .


Kako ukloniti špijunku

Peepholes su male kuće sigurnosni uređaji koji omogućujustanovnik kuće ili zgrade identificirati posjetitelje bez otvaranja vrata . U peepholes su metalne osovine opremljene leće na oba kraja , pružajući pogled širokokutni subjekta izvan . Peepholes

Více >