Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako biste dobili osloboditi opekline Mrlje na palubi

Kad zabavlja prijatelje, obitelj i susjede , želite da vaše palube gledati svoje najbolje . Splavarenja žar iz roštilja ili požara pit uzrok spali tragove na drva koja umanjuje vizualnu privlačnost . Burn mrlje napustiti površinu izgleda neuredno i prljavo . Strateški pozicioniranje komad namještaja , biljke ili mali tepih samo skriva mrlje . Popravak opekline maraka jetrajno rješenje koje će zadržati svoj ​​palube izgleda uredno i tidy.Things što vam je potrebno
Metla
podmazivanje - borbi deterdžent za pranje posuđa
kantu Screenshot Garden crijeva
brusna < br > 120 - git papirom
lopatica za smeće Screenshot Prodor drva sealer
kist Screenshot Butt dlijeto
Mallet Screenshot epoksi popravak Putty Screenshot kit nož
Show More upute < br > Surface spali mrlje Srpski Srpski 1.

pomete palubu s metla za uklanjanje prljavštine .
2

Pomiješajte 1 žličicu masti u borbi protiv tekući deterdžent za pranje posuđa s 1 galon vode u kantu . Namočite palube sa sprejem iz crijeva za polijevanje vrta . Uronite krut - naježio četka za ribanje u sapunici i pročišćavati umrljana područja na palubi . Isperite palube s vodom i pustite da se osuši .
3

Pokrivaju brusna ili orbitalne brusilice sa 120 brusnim papirom . Pijesakburn mrlju na palubi nakon zrno drva dokoznaka burn nestaje .
4

pomete brušenja prašine s malom metlom i skupljati krhotine u lopatica za smeće .
< Br > 5

Paint kaput od prodoran sealer da popravljenog dijela sa kistom i ako je ostatak palube ima premaz za brtvljenje .
Deep Burns
6 < p > pomete palubu s metlom .
7

Operite palubu s mašću u borbi protiv deterdžent za pranje posuđa i vode . Isperite ostatke sapuna od palube s vodom i pustite da palube suho .
8

Držite stražnjica dlijeto na niskim kutom u odnosu na opekline mrlju sa rezanje kraju okrenut mrlju . Lagano kucnite ručku stražnjica dlijetom s malj ili dodirnite ga s petom ruci obrijati mrlju . Nastavite dlijeto žrtve drvo dok ne dođete do gola drva .
9

Umočite kist u prodorne drvo pečat i premažite preko usitnjeno - out području . Neka drva Sealer suho oko šest sati .
10

Mix dvodijelnu epoksi kit , prema uputama proizvođača kitom . Zagrabiti popravak kit na kit nož i pritisnite ga nasilno u usitnjeno - out drva dokkit je u ravnini s okolnom palube . Nekapopravak kit osuši za oko šest sati . Pokrivaju brusna sa 120 - brusnim papirom i pijeska na kit površina glatka . Nanesite prodire drvo pečat oko popravka .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069884.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.