Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Koliko često liječiti Paluba

? Vaš drvo palube pruža otvoreni dnevni prostor za zabavu , vanjski blagovaona i opuštanje u out-of - vrata . Vremenom su se učinci sunca i vremena može uzeti danak na palubi bez odgovarajuće održavanje . Imajući drvo čist i liječiti redovito osigurava siguran i atraktivan prostor za mnogo godina . Deck Održavanje

Vrijeme je teško na palubi . Drvo pogoršava tijekom vremena , bez pravilnu njegu i zaštitu . Brtvljenje drvene palube sprečava prodiranje vlage drva , što može dovesti do suhe truleži , plijesni , plijesni i insekata zaraze . Bojenje palube pruža zaštitu od ultraljubičastih zraka od sunca i štiti od oštećenja palube vlage .
Timing

novi deck treba prebroditi godinu za drva isušivanju i vlakna otvoriti primiti pečat . Priuštite nove palube s novim drva tretman koji će pružiti zaštitu od sunca i kiše tijekom prve godine . Očistite i zapečati palubu na kraju godine od sušenja . Tijekom vremena , vremenske uzrokujebrtvljenje rušenja , izlažući drva na vlagu i sunčeve zrake . Za najbolju zaštitu vašeg drva palubi , čist i ponovno brtvljenje ga svake godine .

Čišćenje

Sweep svoj ​​palube bez lišća , prljavštine i krhotine u cijeloj godine . Izaberite vrijeme za čišćenje i mli svoj ​​palube , kadaprognoza poziva na nekoliko dana bez kiše kako bi dovršili projekt . Uklonite prljavštinu s palube i između dasaka . Nanesite rješenje deck - čišćenje na palubi i isperite čistom vodom kako bi se vratili na drva njezinu prirodnu boju . Nekadrva suha za jedan dan prije primjene drva bjelila koja neutralizira čistač i vraća trošne drvo svom prirodnom izgledu . Drvo treba ponovno se suši 24 sata prije nanošenja pečat .
Brtvljenje

Nakon čišćenja svoj ​​palube , primijeniti jasnu ili polu -transparentni pečat na drva u da je to prirodan izgled i dopustiti da drvo prirodni žita pokazati kroz . Sealer odbija vodu , odupire plijesan i sprečava blijedi od drva . Pigmentirane sealer pruža veću zaštitu od UV zraka nego jasan brtvljenje . Čvrsta mrlje nose brzo u visokim prometnim područjima i imaju tendenciju da se ispucati i oguliti . Oni preporučuju samo za vertikalne ograde ili klupama . Nanesite pečat s prskalica, kistom ili valjkom . Sealer treba da se osuši za dva do tri dana prije hodanja po njemu ili zamjenu namještaja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069962.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.