Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Što trebam koristiti za popuniti rupe u kamen temeljac

?Tlo ispod zgrade kamenim temeljima seli zbog naseljavanja tla , erozija , drhtanje što može ili ne može osjetiti i teških kamiona i strojeva vožnje . Tijekom vremena , pokret uzrokuje rupe i pukotine u obliku u temeljima . Te rupe i pukotine samo povećati u veličini , ako ih se ignorira . Neuspjeh popuniti rupe u pukotine u svojim kamenim temeljima može dovesti do životinja , insekata i elemenata koji ulaze u strukturu i uzrokuje damage.Things što vam je potrebno
2 krpe ili krpe
Latex rukavice
Čelik vune < br > Kanta
gotovu cementa
Voda
lopatica
Prikazati više uputa Screenshot
1

obrišite područje oko rupe ili pukotine u svojim kamenim temeljima s krpom ili krpom kako bi uklonili labave prašinu i prljavštinu . Uklanjanje prašinu i prljavštinu vam omogućuje da vidite bilo kakve dodatne rupe i pukotine .
2

Stavite jedan ili dva komada čelične vune u rupu popuniti šupljinu takoready- mix cementa će imati nešto da se pridržavaju . Pukotine ne trebaju čelika punjenje vune , osim ako su velike .
3

Pomiješajte 1/2 litre gotovu cementa i 1/2 litre vode u kantu Umiješajte smjesu u ukočeno Zalijepi pomoću lopatice .
4

Spread smjesu u rupu i bilo okolnim pukotine u kamenim temeljima . Ponovite korake za sljedeću rupu ili ispucati trebate ispuniti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069986.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.