Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako pronaći rogova Iza fascije

opšav jevertikalna ploča montirana izravno iza oluk . Ako planirate instalirati oluke s oluk kuke ,pojas jeodbor kuke koje će biti instaliran na . Međutim , baš kao i unutarnjeg zida , pojas je drveni okvir trčanje iza njega . Taj okvir sastoji se od kraja grede u potkrovlju . Kako bi vaš novi žljebovi najbolju moguću potporu , montirati kukice ne samo na pojas , ali u grede završava kao dobro . Lociranje Rafter krajevima jemnogo jednostavnije nego što bi mogli think.Things vam je potrebno Srpski Ljestve
Chalk
Prikazati više uputa Screenshot
1

Postavite ljestve izvana na jednom kraju kuće . Pitajte prijatelja držati ljestve dok se penjete da se bliži pogled na pojas .
2

bolje pogledate uz pojas za dvije male rupice na licu , jedna iznaddruge. Ove rupice na licu ukazuju noktiju glave , što da vam kažem ovo je mjesto gdjeRafter kraj pričvršćen na pojas . Postavite mali kredom trag na fascije na ovom mjestu .
3

Mjera 16 centimetara niže od prvog seta noktiju glave . To bi trebao reći gdje se nalazisljedeći skup rupice na licu , što ukazuje noktiju glave , . Ako ne vidite bilo , mjerenje dolje 24 centimetara iz prvog seta noktiju glave i gledati . Stavite malu kredom crtu na drugom skupu noktiju glave . Mjera dolje još 16 ili 24 inča locirati nokte sljedećeg Rafter strane kraja . Nastavite sve dok ne dođete do kraja pojas .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016069996.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.