Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako ukloniti Bijelu Korozija pocinčani čelik

Bijela korozije ječest problem koji utječe pocinčanja na pocinčanog čelika . Kada je izložen čiste vode u okruženju niske kisika ,premaz počinje reagirati oksidacije . To ostavlja bijeli korozivnog materijala na čeliku koji može uzrokovati veliku hrđanje . Uhvaćen rano , uklanjanje korozije bijelog je lako kroz svjetlo četkanje . Međutim , ako se pusti da odstoji ,korozije prodire dublje u pocinčanja , što je teže ukloniti i zahtijevaju sve veće uklanjanje processes.Things što vam je potrebno
zaštitne naočale
maske za disanje
tvrde naježio četku
tvrdom žičanom četkom
aluminijuma slikati
Tkanina pad Srpski valjkom
cink - bogata epoksi bojom
Gumene rukavice
5 posto kromne kiseline Screenshot crijevo za vodu < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uklonite svjetlo koroziju od pocinčanog čelika četkanjem površine s tvrd - naježio četkom . Stavite na par zaštitne naočale kako bi zaštitili svoje oči od agresivnih čestica . Stavite na maske za disanje kako bi se spriječilo udisanje čestica tijekom uklanjanja . Start na vrhu komad čelika , i raditi svoj put prema dolje s četkicom, ribanje na površini , dok više ne vidim nikakve znakove bijelog praha na čeliku .
2

Koristite žičana četka za uklanjanje korozije , nakon što je bio na mjestu dovoljno dugo da uzrokuje bakropis površine . Istrljajte površinu čelika sa žičanom četkom za uklanjanje bijeli korozivni sloj , idući od vrha prema dnu komad čelika . Utrljajte tanki sloj aluminijske boje na površini s krpom slabljenja dodati sloj zaštite na pocinčanja na čelika kako bi se izbjeglo dodatno korozivni hrđanje . Pustiteboju da se osuši preko noći .
3

Stavite na par gumenih rukavica . Operite površinu čelika s 5 - postotnim kromna kiseline rješenje , ako biste radije ići s brzom postupku kemijsko uklanjanje umjesto ručnog uklanjanja . Nanesite otopinu kiseline uz kista korozijom području . Koristite tvrdom žičanom četkom ribati površinu čelika preko bijele korozivnim depozita za 30 sekundi . Isperite površinu crijevom za vodu za uklanjanje kiselina .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070229.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.