Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Dali Icicles Mean Bad Izolacija

? Na jasan , hladan zimski dan ,red siga suspendiran od ruba krova pruža šarmantan prirodni naglasak u vaš dom je izvana . Ali sige ne ​​izgledaju tako atraktivno kada uzmete u obzir njihov uzrok i niz problema koji mogu nastati od topljenja i refreezing da ih dovedu . Podrijetlo

najvažniji uzrok zimskih siga je gubitak topline iz unutrašnjosti vašeg doma . Kaotopline pobjegne u gornju etažu i potkrovlje , s vremenom dođe do krova . Prepuna snijeg i led topi , oba iz ovog bježale topline i od sunčeve energije koja pogađa izložene dijelove krova tijekom dana . Voda teče niz krov i preko oluka ili krova .
Formacija

U procesu pada s krova , meltwater će zamrznuti i akumulirati kao led , kada temperatura dovoljno su niske . Kao rezultat toga ,ledenica počinje da se formira na ruba krova , raste prema dolje kao i više vodopadima i zamrzava . Višeledenica ,većakoličina vode ga hranjenja . Neki sige može narasti nekoliko metara u dužinu i ostati netaknuta za nekoliko tjedana ili mjeseci kao zimske temperature zamrzavanja i dalje .
Izolacija

Ako vaše potkrovlje izolacija je loša , više topline pobjegao s krova i više topi će se dogoditi . Ledena brana će nastati na rubu krova , što neke od meltwater za sigurnosno kopiranje u strehe i ispod šindre . Na kraju , to će izazvati curenje u stambeni prostor , bilo sa stropa ili zidova . Sige i oštećenja oluka , crvenilo i krovišta ; Voda curi u potkrovlju također može uzrokovati kalup i plijesni .
Prevencija

dobro izoliran dom ne bi trebao imati veliki broj siga , a imajući krov jasno snijega će eliminirati icicles uopce . Ako uočiti icicles tvore , trebali sudjelovati na vaš dom izolacije , i naravno osigurati da sige nisu dovoljno velike da prijete ozljede svakome na terenu treba da padne .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070451.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.