Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Rješavanje House Foundation

Početna eksterijera batine nad godinama izloženi visokim i niskim temperaturama , kišu, blato i ostale nagrizaju agenata . Kuća temelji su pod najvećim soja , jer oni ne samo podupirati težinu dom, ali i sjede na zemlji koja se izmjenjuje između mokro i suho . Ovi čimbenici utječu na kuću temelje na nekoliko načina kako se smjeste u zemlju . Pukotine

Jedan od najčešćih i vidljivih učinaka kuće rješavanju je pucanje u temelj koji se nastavlja do zida . Kao kiša i promjene tla i nagrizati tijekom vremena ,stanje zbijenog oko kuće promjena , što dovodi do potonuća temelja ali , jerpromjene u tlu nije ujednačena u cijeloj zemlji , različiti dijelovi početnoj sudopera na različitim cijenama . To uzrokuje konkretne struktura temelja doživjeti različite količine soja na različitim mjestima duž svoje duljine . Neravnoteža je dovoljno da uzrokuje manje , a ponekad i velike pukotine u temeljima , čime vode i tla na puzanje i započeti proces trošenja koji mogu ozbiljno oštetiti integritet svog doma .
Trešti

naseljavanje kuće također mogu biti skloni napraviti buku kao što su zijevanje i škripa . Opet , to je zbog težine da neravnomjerno raspoređenih po dužini i širini temelja . Dijelovi temelj koji potonuti uzrok sklopu kuće se protežu i warp nešto , što uzrokuje zijevanje zvuk čuju kuće s poravnanja kuće . Iako su ti zvukovi ponekad bezazleno , au ekstremnim slučajevima i oni su rani pokazatelji temelj širenja ili ozbiljne neravnoteže koje mogu uzrokovati jednu stranu prostorije kako bi biti osjetno veća oddruge.
Proširenje < br >

Temelji koji nisu održavani ili popravak tijekom procesa taloženja može doživjeti ekspanziju , što jeproces u kojemoštećeni temelj polako razmiču s težinom na njega . Proširenje je označeno dubokim pukotinama koje sežu sve do preko konstrukcije temelja . Ako je napustio nepopravljen , ove pukotine proširiti itemelj gura apart , uzrokuje teška oštećenja , pa čak i kolaps kuće .
Potonuće

proces kućna osnova rješavanju je proces tone u zemlju . Budući da se to događa na različitim cijenama , što može izazvati ozbiljne neravnoteže koja oštećujeintegritet kuće . Čak i potonuća također može uzrokovati štetu , izlažući sporedni kolosijek i druge osjetljive dijelove doma u vlažno tlo , plijesni , plijesni i truleži .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070471.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.