Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako napraviti štukatura stupac

Kolumne dati veličanstven i dostojanstven izgled svaki dom . Međutim , stare cigle i cementa stupovi doći do točke u kojoj im je potrebna face-lift . Izrada nove žbuke stupce iz starih postojećih cementa ili zidanih stupaca jejednostavan i jeftin projekt koji daje čistu i ažurirani izgled u kuću ispred . Štukatura mješavine dolaze u širokom rasponu boja . Teksture alate poput valjaka i točkicama od spužve omogućuju vam da prilagodite stupaca surfaces.Things Vi ćete morati Srpski crijeva
Dash - obveznica mix
Veliki kantu
nazubljenom lopaticom
Wheelbarrow
Lopata < br > Stucco miješati
zidar je bočnom
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

spreju stupac s vodom , pomoću cijevi , kako biste uklonili površinske prašinu i prljavštinu .
< br > 2

Mix dash - obveznica smjesu u veliku kantu s vodom da se formira tijesto od dosljednost koja će se zalijepiti za površinu stupcu , slijedeći upute na pakiranju proizvođača . Nanesite 1/8-inch kaput od crtica - obveznica tijesto na površinu stupcu , pomoću nazubljenom lopaticom za širenje . Dopustitecrtica - obveznica da se osuši .
3

Mistpovršine stupac s vodom prije nanošenja baze štukaturama kaput , pomoću cijevi , kako bi se žbuka od isušivanja prebrzo i pucanja .
4

koristiti kolicima i lopatica za pripremu štukature smjese miješanjem suhe štukature s vodom sve sastojke smjesa jejednolika boja idosljednost guste paste , u skladu s uputama proizvođača . Nanesite 3/8-inch bazu, ili ogrebotine kaput , u stupcu odgovarajućom nazubljenom lopaticom . Pustiteda se osuši štukatura za sat vremena .
5

koristiti zidar je grablje stvaranje slučajnih crte u štukature . Scratch linije u vlažnom štukaturama temeljnog sloja kako bi se osiguralo pravilno prianjanje drugom štukaturama kaput . Dopustitebaze sloj da se suši polako tako da Magli vodom svakih par sati .
6

Mistsuši štukatura baze s vodom pomoću crijevo . Ravnomjerno nanesite drugi 1/8-inch sloj žbuke smjesu preko žbuke. Magla štukatura često , čimeisparavanje vlage polako sve dok ne bude potpuno suha .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070474.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.