Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako bi se prilagodila Oxy Baklja

Oxy - acetilena baklje su neke od najsvestranijih lemljenja i rezanje baklja vrste na tržištu . Podešavanje i postavljanje odgovarajuće plamen može učiniti sve razlike u kvaliteti svojih zavara . Prikladno plamen je bitno postići maksimalnu toplinu i maksimalnu učinkovitost . Podešavanje plamen je jednostavan , ali se mora obaviti u određenom bi se osigurala dugovječnost vašeg opreme za zavarivanje . Uvijek koristite oksi - acetilena baklje u dobro ventiliranim location.Things što vam je potrebno
iskra upaljač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite ventile na obje kisika i acetilena tenkovi . Ventili na samom baklja trebala biti zatvorena . Podesiti ventile spremniku do željenog tlaka . Pričekajte nekoliko minuta kako bi se osiguralo tlak spremnika ne padaju zbog mogućih rupa u plinovoda .
2

Otvorite acetilen ventil na baklje nešto i zapaliti s sparker .

3

Otvorite acetilen ventilmalo više dojarko žute plamen prestane pušiti . Plamen bi trebao biti manji nego pješice dugo
4

Otvorite ventil za kisik na baklji polako . ; plamen trebao biti manji, više fokusiran i bistrija . Zaustavite dodavanjem kisika kada primijetite mali bijeli plamen formira na vrhu zavarivač je mlaznica .
5

Isključite kisik na baklje prije acetilena kada želite da zatvori zavarivač dolje , nakon čega slijedi ventile na dva spremnika .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070480.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.