Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako Seal dna žbuke

Najviše vlasnik kuće je primijeniti elastomernu boje na štukaturama površine za hidroizolaciju zida , ali ne smatra da je zatvaranje donji rub . Osim akobrtva nanosi zapečatiti dno štukature , vlaga će ući s dna i trulež se štukatura iznutra prema van . Brtvljenje treba primijeniti na takav način da se formira barijeru između vanjskog ruba štukature i zid od temelja , što pokriva štukatura radnu ploču i mreže kao well.Things morat ćete
Lopata < br > nož Box
ravnalo Screenshot kutne brusilice Screenshot, četka za ribanje
elastomernoj brtvilom ili zatvaranje pukotine
katranizirati pištolj ( po potrebi )
Eksterijer elastomernoj boje
kistom
< br > Prikaži više uputa
1

izlagati dno štukature . Koristite lopatu očistiti prljavštinu ako je to neophodno .
2

Scoreline a 1/4 inča s dna štukature pomoću ravnalo i box nož . Odrežite donji pojas za vođenje kutnu brusilicu uz rezultat linije pazeći da siječe radnu ploču . To stvara čist rub za brtvljenje .
3

Koristite ribanje četkom očistiti svu prljavštinu iz cijelog ruba , tako da ne zagade brtvila . Pobrinite se da gdjeprateći odbor sastajetemelj je slobodan od krhotina takobrtvljenje će se pridržavati temelja .
4

Nanesite elastomernu brtvila ili katranizirati između temelja i donjeg ruba štukature . Potpuno popuniti prostor između , pazeći da dno radnu ploču pokriven kao dobro. Koristiti Katranizirati pištolj ako je potrebno , iako neki brtvljenje se u cijevi koja se može ručno stisnutu umjesto .
5

Lopata zemlju natrag preko donjeg ruba , kada štukaturebrtvilo ili tekućine za prijenos topline se suha ako potrebno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070483.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.