Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Stucco primjene trikovi

Stucco jevrsta gipsa koji sadrži cement . To može biti lukav da se prijave , a obično je učinjeno od strane profesionalaca . Međutim , manje popravke mogu biti obrađene od strane kuće , ako je učinio ispravno . Stucco se najčešće primjenjuje u tri sloja preko uokvirene površine ili betonske ili starije štukature . Stucco se sastoji od pijeska , vapna , cementa i vode . Priprema površine

Čišćenje površina , prije nanošenja žbuke materijal , je ključ za dobro prianjanje . Laki pritisak jedobra ideja . Stavite pokrov na tlu u blizini područja na kojem radite da bi mort smjesu od pada i kaljenje na njemu . Cerada ili čakstara ploča ili plastičnu foliju će raditi dobro .
Vrijeme

Odabir dan s pravom vrste vremena može učiniti ili break uspjeh štukature Zahtjev . Idealno vrijeme za posao će bitioblačan dan s temperaturama između 50 i 80 stupnjeva celzijusa . Topliji temps ćeštukatura osuši prebrzo koji može uzrokovati skupljanje i pucanje . Hladnijem vremenu može napravitištukatura previše krut upravljati i sa žlicom .
Primjena

Stucco treba da se osuši polako kako bi se postavili pravu . Da bi se to postiglo , provjerite da li zadržati smjesu vlažna . Pomiješajte samo ono što vam je potrebno kao i miješanje previše ili prebrzo unaprijed će uzrokovatištukature smjesu da se osuši . Pustiti svaki sloj žbuke sušiti najmanje jedan dan , ili dvije , prije nanošenja drugog sloja žbuke . Odnose se samo štukatura na mrežaste baze žice , vodootporna Kraft papir , šperploča obloga ili drvene letvice .
Prilagodba

Stucco može zatamnjena različite boje s pigmentima , i različite teksture može se postići dodatkom pijeska ili čak šljunka . Ostale tehnike za razna završi su koristeći različite alate i tehnike , kao što su vrteći sa žlicom ili grabljenje površinu sa dvije strane četiri.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070497.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.