Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Eksterijer Home Repair >> Content

Kako znati je li moje prilaženje je sintetska Stucco

Sintetička štukature , također poznat kao "vanjske izolacije i dorada sustava " ili EIFS , koristi se od 1950-ih godina kao vrlo učinkovito , vodootporan vanjski završiti da ima izgled cementa i žbuke . Prednost sintetičkog štukature je da su kuće pokrivene u izolacijski sintetički štukatura mogu se zagrijava i hladi s manje snage . Nedostatak je u tome što ako su brtve oko sintetičke štukature ugrožena , vlaga može dobiti u , ali to ne mogu izaći , što može dovesti do trulom drvu i drugim pitanjima . Upute Screenshot
1

bolje pogledate na površini žbuke . Ako postoje pukotine , to je vjerojatnije da ćete imati cement žbuke , a ne sintetičke . Ako postoji bilo kakva žičane mreže vidljivi pod pukotine , to je najvjerojatnije cementa .
2

sprej malo vode na površini žbuke . Sintetička štukatura je vodootporan , i neće apsorbirati tekućinu . Cement štukatura će ga apsorbirati , a zatim suho .
3

Tap na površini žbuke nježno . Ako ima šuplje zvuk , vjerojatno je sintetička štukatura . Akozvuk je solidan , to je cement .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1016070499.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.