Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako popraviti fijasko Ispod House

ispiranja jerezultat vode oštećenja ispod dom je temelj zbog uklanjanja značajnu količinu podržavaju tla . Popraviti ispiranje , materijal ispod kuće treba zamijeniti kako bi se temeljnoj još jednom . Budući da je kuća već može objesiti ,zamjenski materijal mora biti dovoljno jaka da popuni prazninu isprano i gurnuti kuću natrag na državnoj razini . Stropna jacking vam omogućuje da to učinite pumpanjem konkretan kašu ispod kuće . Mulj liječi na čvrstoću koja odoljeva buduće erozije . To je ono što vam je potrebno
stolarska razini
Čekić bušilica
masonerija svrdlo
Mudjacking pumpu s cijevima
Portland cement
Leteći pepeo
proširenje aditiva
Wheelbarrow
miješanje veslo svrdlo Screenshot Motika Screenshot Spade Screenshot Pijesak
Bucket
lopatica
Prikazati više uputa Screenshot
1

postavite razinu stolara na postolje kat i slijediti nagib poda na najnižu točku pronaći najvjerojatniji položaj praznini ispod temelja . Ignorirajteugrađeni padini temelja vodeći na bilo kanalizaciju sadržanih u betonski pod .
2

Izbušite liniju 1-1/2-inch rupa promjera od najniže točke temelja prema temelj centar . Zaustavljanje na mjestu gdjekat više ne spušta prema ispirala praznini ispod kuće . Koristite čekić bušilicom izbušiti kroz betonski temelj uz odabranu skladu s rupe raspoređeni 6 -inča apart .
3

Pričvrstite odvodnu cijev na mudjacker . Trčanje crijevo dolje rupu na najvišoj točki temelja . Spustite crijevo dok se ne odvoji temelj baze . Vi ćete osjetiti promjenu otpora dok se krećete cijev kroz rupu , što ukazuje da je to jasan ploča . Prestati kretati crijevo nakon što dosegne dno ploče . Postavite stolarska razinu pored rupe s razine smještene duž padini podu .
4

Pomiješajte jednu četvrtinu Portland cement s tri dijela pepela stvoriti konkretnu suspenzija za proces mudjacking . Dodajte malo Expander aditiv u mix , slijedeći upute proizvođača o visini . To će spriječiti kaše iz foliju kako se liječi . Koristite motiku da fold dovoljno vode u mix dok ne dosegne tijesto nalik dosljednost . Koristite lopatu za pomicanje kaše iz kolica na hoper u mudjacking stroja .
5

otvoriti bilo vrata ili prozora povećati boravkom u ventilaciju . Podesite mudjacker kontrole na 10 PSI . Uključite stroj za početak pumpanje materijal . Pumpanje kaše kroz crijevo i u prostor ispod temelja . Kao što pumpanje kaše ,Zaklada će malo porasti . Držite pumpanje do razine drvodjeljin ponovno prikazuje na pod kao razini .
6

Move razinu i crijevo na sljedeću rupu niz liniju . Ponovite postupak crpne , popunjavanje praznina pod osnutka dodruga rupa je razini . Nastaviti niz liniju rupe dokvoid ispod kuće je ispunjen itemelj više nema sags . Isključite stroj nakon završetka s konačnog otvora .
7

Pomiješajte tri dijela pijeska i jedan dio Portland cementa u malom žlicom . Dodajte vode u smjesu dok jeistu konzistenciju kao maslac od kikirikija . Koristite lopaticu gurnuti ovu prespojnih miješati u rupe u temeljima . Umetnite krpanja mješavinu dok se rupe se pune ispoj je razina s okolnom temeljnom tlu.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012086.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.