Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Što može uzrokovatiCedar Dužice unutar kuće trunuti

? Cedar , zajedno s drveta, smatraotpornog drva truleži . Truli jeprirodni proces često požurio gljivicama ili toplim i vlažnim uvjetima . Čak inajjače drvo će na kraju podleći trunuti . Trulih drva postaje ili smeđa i nevezanih ili bijele i mršavo kao da propada , ovisno o uzročnika . Unutarnji Cedar Okrajčena

Cedar daske imaju različite unutarnju primjenu . Za unutarnju upotrebu , graditelji koristili bijeli kedar . To je svjetlo u boji s tamnim , kontrasti čvorova . Bijela cedar je dovoljno izdržljiv da se koristi za zidne obloge i podne obloge . Njegov atraktivan miris činiizvrstan materijal za oblaganje ormare , kao dobro. Cedar daske se također koristi da bi sanduk i ostali namještaj .
Propuštanje

krova i curenje prilaženje su odgovorni za unutarnju drva oštećenja zidova ili vrata i prozorskih okvira . Voda se obično ulazi kroz oštećene sporedni kolosijek , trim , vent treptanje ili dimnjak treperi . Nakon što uđe u kuću , voda teče niz zidove , uzrokujući mokro , trulo drvo . Propuštanja u cijevima i aparata , kao što su WC-a , perilice posuđa i hladnjake , česti su uzroci trulih podnih dasaka . Nedostatak kupaonice ventilacije također može uzrokovati trulo drvo u tim područjima , osobito oko kadom i tušem . Oštećeni drva postaje meka , spužvasta i mršavo ili suha i crumbly . Gubitak boje i mirisa također su uobičajeni simptomi drvne truleži .
Gljive

Rot uzrokovana gljivicama je teško dijagnosticirati u svojim ranim fazama . Gljivice žive u unutrašnjosti drveta , slanje mrežu vlakana , hranjenja kako rastu . Često , u vrijeme rot je primijetio ,šteta je teška . Neke vrste gljivica poslati plodišta . Ove strukture su gljive kao i proizvode reproduktivne spore sposobnih za širenje i oštetili još više drva . Vlažnim uvjetima , kao što su one uzrokovane curi , potaknuti rast gljivica i može pokrenuti rast inače neaktivni gljiva .

Rješenja

dijagnosticirati uzrok curiti . Sanacije šteta je besmisleno akocurenja nije popravljen prvi. Voda teče i bazeni , tako Rot blizini baze zid može biti od curenja krova . Temeljito ispitati krov je kritično u dijagnosticiranju curenje . Pregledajte prozore i vrata za štetu okvira . Pregledajte prilaženje i trim kao dobro . Deformiran, napuknut ili Split prilaženje može dopustiti vode u unutrašnjost kuće . Mokri mjesta u sredini poda vjerojatno su uzrokovane curi cijevi , pozvati stručnjaka za pomoć ako ne upućen u vodovod popravke . Provjerite sve aparate za propuštanja . Izvadite i zamijenite sve oštećene drva ; u većini slučajeva oštećeni drva ne može se popraviti . Održavati dobru ventilaciju u kupaonicama i praonice kako bi spriječili opću truleži iz kontinuiranog izlaganja vlazi .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012104.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.