Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako ukloniti vodu iz podruma Floor

stajaće vode na vašem podrumskom podu može dovesti do ozbiljnih problema u svom domu , od gljivica i plijesni do povećanja vlage koja uzrokuje tkanine i drvo u cijeloj strukturi trunuti . Bez obzira na uzrok , trebali odvoditi podrum u što kraćem roku , kako bi se uklonilo vodu kako bi izbjegli probleme navedene , kao i locirati i popraviti uzrok poplave . To je ono što vam je potrebno Srpski Benzin napaja pumpa
Lopata
5 - galon sić ili tačke
Mop
Spužva
četka za ribanje
pH neutralan čistač
< br > Show više Upute Screenshot
1

Pričekajte razine vode izvan podruma odlazi do te mjere da ga je niža od vode u podrumu prije isušivanja ako je vodaposljedica poplava . Ispuštanje unaprijed može uzrokovati zidovi urušiti unutra zbog vanjskog pritiska . Izrežite sve struje u podrum iz kutije kruga .
2

Rent a benzinski pogon pumpa iz trgovine home poboljšanje ili najam opreme dućan za drenažu većinu podrumu .
< Br >
3

postavite pumpa ispod razine vode u podrumu na podu ako je podzemnoga dizajna ; inače crpku na površinu iznad vode koja je jaka i dovoljno čvrst da drži jedinicu , dok u procesu pumpanje .
4

Pokrenite outtake crijevo iz pumpa ispred prozora podrum i na najmanje 20 udaljen od strukture noge . Stavite kraj crijeva na padini bježi iz tvoje ili bilo koje druge obližnje strukture kako bi se izbjeglo vođenje vode natrag u podrum . Trčanje ispušni ventil od pumpe ispred prozora , kao i da iscrpi pare stvorene benzinskim motorom .
5

Postavite usisni crijevo u vodu , dodirivanje podrumskom podu , akopumpa je jedan da treba plasman iznad vode .
6

Otvorite sve prozore i vrata koja vode u podrum povećati ventilaciju roku . Otvorite spremnik za plin , i napunite crpku s benzinom . Pokrenite pumpa slijedeći starter upute dane od strane proizvođača .
7

Pokrenite pumpu dok ne riješi podrum od čak samostojeća vode moguće . Pomaknite usisni crijevo kada je to potrebno postići stavove vode nije izvučen prema početnom položaju crijeva . Zaustavite pumpu kada ste završili s uklanjanjem vode .
8

Izvadite ih od blata iz podrumskom podu dok je još mokra , koristeći lopatu i veliku kantu ili kolicima . Dopustite podovi i zid da se osuši .
9

čistite podove i zidove pomoću crijevo visokog tlaka , ako imate radnu odvod unutar svog podruma . Ako ne , koristite krpu s pH neutralan sredstvo za čišćenje poda , i spužve za zidove . Koristite četka za ribanje , gdje je potrebno ukloniti bojenje . Isperite podova i zidova s čistom vodom , a zatim dopustitipodrum opet osušiti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012105.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.