Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Ako Moj Podrum Poplavljena prije nekih mjesec dana , kome da se obratim o tome ?

Duge odmor daleko od kuće , produžene bolnicama ili drugim razdobljima odsutnosti sve ostaviti otvorenom mogućnost poplave šteta ide nezapažen za vremensko razdoblje . Razumijevanje što učiniti kada otkrijete potopljena podruma može vam pomoći da stavi svoj ​​život natrag zajedno . Sigurnosne Osnove

zadržati neke osnovne sigurnosne smjernice u vidu kada se prvi put otkriti potopljena podruma . Izbjegavajte hodanje u podrumu napunjenog vodom . Među opasnosti u poplavljenom podrumu su električni opasnosti i kanalizacija . Također , nosio gumene rukavice pri rukovanju stavke pogođene poplavama je bitan za zdravlje i sigurnost svrhe .
Prve
Kontakti

Mnogi mogući uzroci postoje za poplave podruma , uključujući i kanalizacije kopija , flash poplave i opća pitanja odvodnje . Nazovite svoje osiguranje agent čim otkriju poplave u podrumu . On može razgovarati s vama o vašem pokrivenost i svoje mogućnosti za čišćenje i zamjena oštećene imovine , uključujući sve, od kolekcionarstvo na tepihu i suhozidom . Utvrđivanje uzroka poplava će biti potrebno vam pomoći u određivanju dodatnih dodirnih točaka . Na primjer , vaše lokalne kanalizacija district trebali biti obaviješteni kada vjerujete poplava može biti uzrokovan podlogom-up ili oštećen kanalizacijski vod .
Tražeći pomoć

Kada otkrijete potopljena podruma , možda ćete morati posegnuti za drugim izvođačima . Vi vjerojatno će morati zamijeniti bilo Tepih i eventualno neki suhozidom , ovisno o stupnju plavljenja . Uzmite u obzir potrebu za čišćenje oštećenog podrum ispravno za obranu od plijesni i pomoći kako biprostor siguran za svoje obitelji i kućnim ljubimcima . Drugi stručnjaci svibanj vam je potrebno da se obratite su električari i vodoinstalateri . Oni mogu provjeriti da li su sustavi funkcionalno i sigurno nakon poplave .

Razmatranja

snimati oštećenog podrumu za vlastite potrebe i za osiguravajuće društvo , koje se često granica iznos pokrivenosti vašeg politike predviđa podrumu poplave , osobito u visokorizičnim zonama poplava . Raspravljajući detalje pravila i pokrivenost granice sa svojim osiguranje usluga prijepoplava dogodi može pomoći postaviti svoj um na jednostavnost i potičemo vas da poduzme korake kako bi zaštitili sadržaj svog podruma . Na primjer , razumijevanje ograničenja politike i procjene svoj ​​individualni rizik od poplava može vam pomoći u donošenju informiranih odluka o stvarima kao što su završene ili opremanju svoj ​​podrum .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012109.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.