Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Smanjenje Destruction od curenja u zidovima

Oba leaky cijevi i elementarne nepogode, poput poplava ili jaka kiša , može izazvati curenje u zidovima . Iako to nije moguće uvijek izbjegli istjecanje , postoji nekoliko načina na koje možete smanjiti razaranje u vaš dom i osobne stvari . To je ono što vam je potrebno Srpski čišćenje kućanstva
Dehumidifier
Prikazati više uputa Screenshot
1

Premještanje stavki od zida čim primijetite istjecanje . Izvadite visi slika sa zida i premjestiti namještaj , uključujući i police za knjige i kauča , daleko od zida . Ako imate naglasak tepihe blizu zida , premjestiti ih dalje kako bi se spriječilo oštećenje vodom .
2

Popravak curenja. Bilocurenja uzrokovana burst cijevi ili ekstremnim vremenskim uvjetima , popravak curenja što je brže moguće . Kontaktirajte vodoinstalatera ili glavnog izvođača radova , ako se ne osjećate ugodno popravak curenja sami . To je važno ne čekati popraviti curenja još od više vremena da prođe ,veća svoj ​​dom šteta će biti .
3

Očistite područje oko curenja . Koristite izbjeljivač ili neki drugi čistač kućanstva dezinficirati svoje zidove i podove zatvoriti curenje . Obrišite dolje bilo namještaja i spot čišćenje prostirke u prostoru . Pravilno čišćenje je važno jer vlažnim uvjetima može ubrzati rast plijesni u vašem domu .
4

Trčanje odvlaživač u sobu kako bi se smanjila količina vlage u zraku . Čak i nakon što se istjecanje očistio , još uvijek može bitipretjerana količina vlage u prostoriji . Mali odvlaživač pomaže povući višak vode iz zraka i sprečava rasta plijesni zbog curenja plina .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012111.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.