Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako popraviti uzdignuto pločica

vlage , nepravilne instalacije i mnogi drugi čimbenici mogu uzrokovati pločice podići s vremenom . Podizanje pločica postaje ružno , kao potencijalni rizik okidanje . Također je mnogo vjerojatnije da će biti oštećena kada je labav . Nakonpločica zapravo se podiže ,najbolja opcija je da se jednostavno ukloniti i to ili zamjena pločica ponovno staviti . Trebate kako bi se osiguralo da ste poduzeti odgovarajuće korake kada ga staviti natrag na pod , iako , ili ste jednostavno mogao završiti s to ispadanje opet uskoro. To je ono što vam je potrebno
Iron
Klin
Hammer
ČIZEL Screenshot žičanom četkom Screenshot Thin- set Srpski lopaticom Srpski Mallet Srpski zaptivnog
< br > Prikaži više uputa Screenshot
1

Zagrijte pločica se pomoću odjeću željeza . To pomaže u otpuštanju preostale ljepilo pacrijep će iskočiti lakše .
2

Povucite pločice s bar zagledati . Ako ne možete dobiti iz lako , možete koristiti čekić i dlijeto da čip pločica out , ali ako to još uvijek zalijepljena je dovoljno čvrsto da je to potrebno , te bi trebao možda ne zamijeniti pločice , i jednostavno bi ga pričvrstite natrag na mjesto .
3

Izvadite mort ili ljepilo s poda i sa stražnje strane pločice ako planirate da ga ponovno , umjesto da ga zamijeniti s novim. Istrljajte površina žičanom četkom podići mort , ili koristite disk Sander brzo skinite ga . Budite sigurni da nosite masku , ako koristite disk Sander . Očistite područje temeljito , tako da imate čistu podnu instalirati novi crijep na .
4

Mix tanke -set mort prema uputama na etiketi . Lopaticom na razini krevet morta u otvor koji ste stvorili , a zatim postaviti pločice čvrsto na mjestu . Nježno štrajk pločicu s malj kako bi se osiguralo da se nastanio čvrsto u krevetu . Obrišite višak tanki set koji gura van i dobiva na okolnim pločicama .
5

Dopusti zatanke - set potpuno osuši prema uputama na pakiranju bez hodanja ili ometanja pločica na bilo koji način . Nakon što je završeno , možete staviti talog koji odgovara taj originalni injektiranje posao oko pločica završiti zamjenu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012121.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.