Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Ukoliko Namočite Izolacija biti zamijenjena

? U normalnim uvjetima ,izolacija zidova i tavanskog prostora će trajati tako dugo dok svoje kuće . Kad nenormalnim uvjetima , kao što su slomljena cijevi za vodu ili poplave , dobili da izolacija mokro ,najbolje tijekom akcije je da ga odmah zamijeniti . Mokri izolacija može stvoriti strukturalne probleme , kao i račune povećana za grijanje i hlađenje . Gubitak toplinskoj zaštiti

Izolacija usporava prijenos topline u i izvan zgrade tako da zarobi sićušne džepove zraka unutar guste matrice . Budući statički zrak jeloša toplinska dirigent , izolacija u dobrom stanju drži unutar svojih kuća cool u ljeto i toplo u zimi . Kad izolacija smoči , ti džepovi zraka zamjenjuju s vodom , aizolacija gubi mnogo od svoje sposobnosti da se odupre prijenos topline , jer voda jeznatno učinkovitiji Medij za prijenos topline od zraka .
Vlaga Zadržavanje

Postoji vrlo malo cirkulaciju zraka i stoga vrlo malo sušenje potencijal unutar vašeg doma zidnih šupljina . Višak vlage u zidovima će potopiti kroz i oštetiti unutarnju suhozidom i drvenu lamperiju . Udruživanje vode na unutarnje zidne podnožjima će oštetiti tepih i trim kao dobro.
Plijesan

Plijesan raste najbolje u tamnim i vlažnim sredinama . Prema " dobili osloboditi od plijesni " milostinju distribuira Centara za kontrolu i prevenciju bolesti , " Stvari koje su boravili mokri dva dana imati kalup raste na njih , čak i ako to ne mogu vidjeti . " Neke vrste plijesni su toksične i može izazvati štetne posljedice za zdravlje .
Sanacija

Uklonite mokru izolaciju što je brže moguće . Isušivanje zid i potkrovlje prostore prije nego što dođe voda šteta može spriječiti štetu od širenja na okolna područja kaovoda upija u suhozid i drvo kadriranje . Dopustiti bilo vlažnim područjima da se osuši prije instaliranja novog izolaciju . Akoizolacija je bila vlažna za dva ili više dana , gumene rukavice , naočale i odobreni masku prilikom rukovanja izolaciju i slične materijale .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012123.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.