Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kiša će izazvati Podrum Drain za backup

? Kiša može uzrokovati pojačanje u podrumu odvod akoodvod je vezan za oborinske kanalizacije , ili ako postojiproblem s odvodne cijevi . Čestose diže razina vode od kiše može izazvati najniže dijelove suterenu smočiti prva , što može učiniti da izgleda kao da je voda izlazi kroz odvod . Ako sumnjate kiša uzrokuje podrum odvod kopiju , postoji nekoliko stvari koje možete provjeriti . Kombinirani kanalizacijski

Neke općine imaju ono što se zovekombinaciji kanalizacija . U kombinaciji kanalizacije , sve ili neke od vode koja se ocijedi iz oluja izlučivanje tokova u istom kanalizacijskog sustava u kojem je pohranjen otpadnih voda iz domova . Ako imate ovu vrstu sustava u svom području ,podrum odvod koji je backup može bitiznak nabujali kanalizacijskog sustava , problem mnogo veći nego samo svom podrumu kanalizaciju .
Samostojeća Drain < br >

Ako ni zbog oštećenja ili nepravilne instalacije ,podrum odvod nije povezana sa sustavom za odvod , diže razine vode zbog duljeg kiše može uzrokovati sigurnosne kopije kroz podrumu odvod . U nekim starijim kućama , Suteren slivnici nisu bili veći od otvorenih mjesta koje je dopušteno vode u podrumu teći prema dolje na tlu ispod kuće . Tijekom kišnih razdoblja ,suprotno može dogoditi , s vodom iztla teče u podrumu .
Korijenje

Korijenje se može lako oštetiti i čak i kolaps podzemne odvodnje . To nije neuobičajeno za stabla koje se traži voda probiti otvorene staro željezo ili glinene cijevi , te izazvatiback up sustava . U korijenje začepiti odvod iodvod pak podupire i nabuja kad je kiša . Dugoročno rješenje je zamijeniti cijev , alikratkoročno rješenje može bitijednostavna vijuganje po vodoinstalater s zvanja vodoinstalater je zmija .
Rising Tablica Voda
< p >diže razina vode u području doživljava produljeno kiša može izazvati poplave podruma . Prvo mjesto voda počinje bazen je najniži dijelovi u suterenu , koji su obično gdje će biti instaliran bilo koji odvode . Ako se odvodi vezan za općinske sustava kanalizacije , a taj sustav je pun od kiše ,percepcija može biti da su odvodi prepun . Istina , u ovom slučaju , je da oni samo ne iscrpljujuće . Za ove vrste scenarijapodrum pumpa odvodi daleko od kuće preporuča .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012124.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.