Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako izgraditi sustav odvodnje oko vašeg Zaklade

kišnice i topljenja snijega potopiti u zemlju gdje teku nizbrdo , slijedeći put najmanjeg otpora . Ponekad je taj put kroz pukotine ili rupe u vašem temelj , kao što su gdje su zidovi sastati s poda . Ove curi može poplaviti svoj ​​podrum i oštetiti vaše temeljni zidovi . Da bi riješili ovaj problem , izgraditi sustav odvodnje oko temelja kanalizirati vode u tlu daleko od njega . Ovaj sustav odvodnje , pod nazivom"Francuski mozgova" ili" zavjese mozgova ", pruža novi put manjeg otpora za podzemne vode koji nadilazi svoju kuću . To je ono što vam je potrebno
lopatu Screenshot drenažne cijevi izrezati na duljinu zidova
Isprani zaobljeni šljunka
filtar tkanina
Mjerna vrpca
Škare Pretraživati ​​tla
< br > Prikaži više uputa
1

Dig2 metra širine rova duž izvan temelj kuće . Napravite rov najmanje 2 metra dubok za ploče - na -grade kuće . Neka bude 6 metara dubine , ako imate podrum . Napravite dno rova padini daleko od svoje kuće .
2

Stavite jednu od odvodnih cijevi u rov , tako da se jedan kraj je uzbrdo oddrugoga . To će uzrokovaticijevi kako bi voda koja se skuplja u rovu daleko od svog osnutka .
3

Napunite rov s opranog zaobljeni šljunak između 1 inča i 1 ¼ inča u promjeru . Dopust jedan stopalo na vrhu rova . Postoji više prostora između komada šljunka nego između čestice prljavštine . Vode u tlu , dakle , teče kroz šljunak na dnu rova , gdje je vodio daleko od cijevi .
4

izmjeriti dimenzije svojim rovovima . Cut filtar tkanina u duljinama koje pokrivaju ove dimenzije . Pokriti rovova s filter tkanine .
5

ispunite preostali prostor u svakom rovu s tla . Kompaktne ga i osigurati svaki rov je dobro popunjena . Presaditi trave , grmlja ili što god drugi biljke koje rastu pored svoje kuće .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012126.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.