Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako zaustaviti vodu iz Trčanje u garažu

Postoji nekoliko jednostavnih rješenja kako bi se spriječilo vode iz trčanje u svoju garažu koja neće zahtijevati od vas zaposliti izvođač ili kupnju bilo koje skupe opreme . Voda se ponekad može curiti u garaži ispod vrata garaže , kao i od bilo kakve pukotine ili rupe na vanjskim zidovima . Krhotine može začepiti kiše oluka i na svojoj kući iu svom dvorištu , što može dovesti do nakupljanja vode oko baze garaži , pa čak i više propuštanja . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Screenshot Vrijeme skidanja
Utility nož
sortirano pištolj ili vijaka i odvijača
radne rukavice
ljestava Screenshot metle Srpski brtvljenje pištolj < br > silikona brtvljenje Materijal Screenshot odbija vodu ( brtvljenje )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite širinu i garažna vrata s trakom mjeru . Izrežite komadić vremena za skidanje te veličine . Pričvrstite okvir vrata na dnu vrata garaže , tako da se oblikuje pečat s poda svaki putvrata spuštena . Staplevrijeme guljenje do vrata s sortirano pištolj , ili vijakskidanje na svoje mjesto .
2

Očistite je kiše oluka i downspouts na vaš dom . Stavite na par radne rukavice i popeti se na ljestve za pristup oluka . Izvucite sve krhotine unutar oluka . Koristite metle zaroniti i čisto iz downspouts . Začepljeni oluke može uzrokovati kišnice prelijevati i izgraditi uz zidove garaži , što može dovesti do curenja i poplava .
3

Pregledajte svoje vanjske zidove garaža za bilo očitih pukotine ili rupe . Stavite brtvljenje pištolj sa silikonskim brtvljenje materijala . Ispunite pukotine i rupe sa silikonom .
4

spreju ili četkom vanjske zidove garaži s visoke kvalitete repelenata vode . To je osobito korisno u sprečavanju vode kroz cigle ili druge vrste ziđa .
5

Vedro bilo začepljen kišne odvode ili oluke i oko vašem dvorištu . Začepljeni oluja izlučivanje može nakupljati voda se u vašem dvorištu i curiti u svoju garažu . Uklonite sve lišće, štapovi , snijeg, led ili bilo koji drugi otpad koji se pokriva odvode .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012128.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.