Ustajao miris u podrumu Nakon vodnoga Leak

curi voda su štetne na razne načine . Ne samo vodu oštetiti strukturu svog doma s produljenog izlaganja , ona također potiče rast plijesni koja često dovodi do astme, alergija i ostalih problema s disanjem . Ako imate ustajali miris u svom podrumu sljedeći curenja vode , rast plijesni jevjerojatno krivac , a vi trebate agresivnu akciju kako bi se riješiti i na samog mirisa i njegov uzrok . Popraviticurenja

Plijesan raste gdje god postojiizvor vlage u kombinaciji s tamom , a to čini podrumi posebno osjetljiv . Akopodrum započeo mirisna nakon curenja ,voda iz curenja je odgovoran , aizvor treba utvrditi i popraviti prije bilo kakve daljnje radnje poduzete . Inače , još se vode i dalje će cijediti , i bilo koji drugi napori za uklanjanje miris će biti uzalud . Potražite pukotine u zidovima i stropu , zajedno sa svim sabirnih bazena vlage . Teške curi vjerojatno će zahtijevati profesionalni popravak .
Ukloniti sve Kalup

Nakonizvor curenja je eliminiran , usredotočiti se na bilo koji kalup ili plijesan koja uzrokujepljesniv miris . Stavite masku kako bi se spriječilo udisanje spore plijesni , jer oni mogu uzrokovati otežano disanje . Komercijalni plijesni uklanjanje često koristiti izbjeljivač rješenje ubiti i ukloniti plijesan . Nosite gumene rukavice kad god koristite izbjeljivač na bazi čišćenje , jer su nagriza kožu . Bijeli ocat je takođerkorisna kalup ubojica , jer je blago kisela , ali netoksične , a ne kao korozivne kao bjelilo . Piling na kalup s četka za ribanje kada koristite čistač , kako bi se osiguralo da se spore ukloniti iz pukotine i pore na katu , zidovi i strop .
Poboljšati Ventilacija

otvorene prozore i vrata u podrumu , te dovesti u navijača povećati brzinu strujanja zraka u sobi . Cirkuliranje zraka pomaže eliminirati i miris bilo čišćenje koje ste koristili na kalup i sama kalup . Podrumima često miriše po plijesni u svakom slučaju, zbog slabe cirkulacije zraka , a voda curi samo pridonose tom problemu . Ostavite otvorene prozore , a navijači su trčanje preko noći , te veći dio mirisa treba otišao u jutarnjim satima .
Koristite dezodoransi

Postoji više prirodnih deodorizers koji također pomažu uz uklanjanje pljesnivim mirisa . Bijeli ocat ne samo ubija plijesan , ona također pomaže eliminirati svoj miris . Sprej bijeli rješenje octa -i- vode oko podrumu . Usredotočite se na mjestima gdje se nalazipukotina. Ocat miris će nestati sama od sebe u roku od nekoliko minuta . Druga mogućnost je da se kuhati bijeli ocat u lonac , a zatim ga stavite u podrumu za pare da apsorbira postojeće mirise . Pospite sode bikarbone nad svim prethodno pljesnivim mjestima , kao i vakuum ga nakon nekoliko sati za dodatnu kontrolu neugodnih mirisa .

Nächste Seite

Kako ukloniti vodu iz podruma Floor

stajaće vode na vašem podrumskom podu može dovesti do ozbiljnih problema u svom domu , od gljivica i plijesni do povećanja vlage koja uzrokuje tkanine i drvo u cijeloj strukturi trunuti . Bez obzira na uzrok , trebali odvoditi podrum u što kraćem rok

Více >