Moj Podrum je potopljena zbog kiše : Što mogu učiniti

Nakon teške oluje , to nije neuobičajeno pronaći poplavu u podrumu , pogotovo ako živite u blizini rijeke , potoka ili drugih tijela vode koja može prelijevati . Iako nalaz poplavu u vašem domu može biti vrlo traumatično , možete ograničiti štetu na svom podrumu i stvari brzo djeluje na prvi znak vode . Imajte ove savjete na umu , ako su teške oluje očekuje se u svom području , tako da ćete biti u mogućnosti da biste dobili svoj ​​podrum vratiti u normalu što je prije moguće . Uklonite Voda

prvi korak u čišćenje nakon kiše poplavljene svoj ​​podrum je da biste dobili osloboditi od vode . Ako to nije previše duboko , obično možete usisati vodu s mokrom - suho dućan vakuumu . Morate isprazniti vakuum ručno , ipak, tako da ne usisati previše vode odjednom , ilivac će biti previše teška za podizanje . Provjerite jeste li uklonili sve vodi , pazeći zajedno baseboards u gotovom podrumu i iza namještaja i drugih velikih predmeta .
Osušite prostor

biste spriječili rast plijesni i dodatnu štetu vlage , morate isušiti podrum što je brže moguće . Odvlaživači su vaš najbolji izbor , jer oni ukloniti vlagu iz zraka , kao i zidova , tepiha i drugih predmeta . Ako imate veliku poplavu , razmislite o iznajmljivanju industrijske snage za smanjivanje vlage iz restauracije tvrtke . Imaju nekoliko trčanje odjednom za nekoliko dana . Ako vaš podrum ima klimu , uključite ga , jer djeluje odvlaživač kao dobro. Postavite nekoliko navijača kako bi zrak kreće na suho prostor izvan brže . Ako je vlažna izvana , ostavite podrumske prozore zatvorenima . Međutim , ako seizvana zrak suh , možete otvoriti prozore kako bi se kretati zrak . Ovisno o težini potopa , to može potrajati i dva tjedna za podrumu da u potpunosti isušiti , tako da bi trebao ostaviti za smanjivanje vlage i navijača trčanje za premještanje procesa zajedno .

dezinficirajte područje

Dokkišnice poplava nije tako opasno kao jedan zbog kanalizacije backup , može prljavštine , nečistoća i drugih nečistoća u vodi koja predstavljaju rizik za zdravlje . Kadpodrum je suh , čišćenje svih površina i predmeta koji su bili izloženi na poplavnih voda . Razrijediti varikinu s vodom kako bi stvorili dezinfekciju oprati , a koriste spužvu kako bi ga primijeniti na svim podlogama . Isperite izbjeljivač smjesu off , i neka podrumska osuše na zraku još jednom .
Angažirati stručnjake

Ako imate vrlo dubok poplavu da se bave , to bi moglo biti gotovo nemoguće rasprodati vodu sebe . Umjesto toga , obratite restauratorsku tvrtku, koja pomaže u vraćanju svojih domova koje su pretrpjele poplava , požara i druge ozbiljne štete . Te tvrtke imaju teške uvjete, opremu koja se može ukloniti vodu i isušiti podrum što je brže moguće . Ako imate gotov podrum , te je došlo do oštećenja na podu , zidovima ili drugim područjima ,restauracije tvrtka također može zamijeniti ili popraviti ove stavke .
Call Your osiguranje

Ovisno o vrsti police osiguranja homeowner da ste , vi svibanj biti pokrivena za štetu vode u vašem domu . Nazovite svoje osiguravajuće društvo kako bi saznali detalje svoje politike . Ako ste pokriveni ,osiguravajuće društvo će vjerojatno poslati agenta ispitati svoj ​​podrum i odrediti razmjere štete prije nego što su obrađivati ​​zahtjev .

Kako sigurno uklanjanje plijesni ili plijesni

kalup i plijesni su gljivice koje se stvaraju u vlažnim uvjetima ili ako pustite vodu da sjedi predugo na površinama . Oni su ružne i opasne za zdravlje . Komercijalni čišćenje često sadrže otrovne kemikalije koje su također nije dobro za vaše zdravl

Více >