Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako zaustaviti vodu u crawlspace

Ako stevlasnik kuće , nekoliko stvari su alarmantna kao mjesto stajaće vode u vašem puzati prostora . Mokri puzati prostorima može početi rasti gljivice , plijesni i druge vrste plijesni . Puzati prostorima obično poplava zbog površinske vode koja nije pravilno ispražnjen od temelja kuće . Kišnica obično jekrivac za poplavljenom puzati prostora . Postoje mjere koje možete poduzeti kako bi se osiguralo da vaše puzati prostor ne poplava svaki put je kiša . To je ono što vam je potrebno
Zamjena kiše oluka , downspouts (po potrebi)
metle
Splash blok
TRENCHING lopata
cjevovodima materijala
pumpa
Show više Upute Screenshot
1

Pregledajte sva vašeg doma kiše oluka i downspouts . Potražite bilo sekcije koje su začepljene . Koristite metle rasprodati sve ostatke koje je začepljenje cijevi . Zamijenite sve dijelove koji su curi ili oštećene .
2

Instalirajte početni blokova ispod svakog od vašeg doma downspouts . Splash blokovi držati vodu iz udruživanju protiv temelja kuće nakon što je ispuštena krova . Zaštitne blokova koji su barem 12 inča u duljinu i plastike ili cement . Kut ih dalje od kuće u smjeru koji će omogućiti najbolju odvodnje .
3

ukloniti sve ostatke iz obližnje dvorište kanalizaciju . Potražite ribane korice koje pokrivaju odvode . Odvodi su instalirani u nekim dvorištima kako bi se odvod oborinskih voda ili potok otjecanje u kanalizaciju . Začepljeni slivnici može rezultirati vode udruživanju u vašem dvorištu i poplave svoj ​​puzati prostora .
4

iskopati rov odvod u svim područjima koja imaju tendenciju da poplava svoj puzati prostora . Koristite TRENCHING lopatu da kopaju rov koji je dva metra duboka i 4 metra od kuće . Kopaju jarak na dolje razredu , tako da će nositi kišnice dalje od svoje kuće . Instalirajte plastičnih cijevi materijal u svom rovu , a zatim ga pokriti sa zemljom kada se završi .
5

Instalirajte pumpa u vama crawlspace . Sump pumpe će ispumpati iz vode bilo koje vrijeme druge metode propadne za odvod vode daleko od svog doma . Možete pokrenuti cjevovod pumpa ravno u jarak odvod koji je već ugrađena u dvorištu za odvodnju .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012151.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.