Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

podzemne & Podrumima

Podrumima sjediti ispod razine tla , zidovi okruženi tlu . To znači da su podrumi su obično vlažne prostore . Dok su prvi dijelovi domova do poplava za vrijeme oluje , oni također mogu poplava iz podzemne vode . Međutim , možete poduzeti korake kako bi se spriječilo svoj ​​podrum od poplava kao rezultat dospjeća podzemne vode . Što je podzemne vode ?

Kao što naziv implicira , podzemne vode su pronađena u tlu . Kišnica tone u tlo i pohranjena u tlu , a između stijene . Gravitacija drži se kreće prema dolje sve dok ne dođe do točke gdje jeteren natopljen vodom . Sam vrh ove vodepodzemne vode . Ovisno o količini kiše primio u svom dijelu zemlje ,razina vode može biti vrlo blizu površine zemlje ili jako duboko ispod nje .
Vaš Podrum i podzemne vode
< br >

Ako živite u području zemlje koja prima puno kiše ,razina vode je vjerojatno nije tako daleko ispod površine zemlje . Zapamtite da podrumima sjede ispod površine zemlje . Dakle, ako ste stajali u svom podrumu ,razina vode može vrlo dobro biti na visini koljena ili čak i kao visok kao struka .

Problemi uzrokovani podzemne vode
< br >

tlu koje okružuje tvoj podrum u potpunosti mogao zasititi vodom . To će učinitis podzemnom vodom uspon i hidrostatski tlak onda će gurnuti vodu u svom podrumu . Rezultat će bitipoplavljen podrum , čak i ako nema dovoljno vode akumulirane iznad tla predložiti poplave . Tijekom vremena , to može dovesti do razvoja plijesni .
Što učiniti

Ako vam se često puno kiše i kiše nije silazili često u posljednjih nekoliko dana ili tjedana , to je dobra ideja da ide u svoj podrum redovito provjeriti istjecanje vode i oštećenja . Voda može ući kroz pukotina u podrumu u podu i zidovima . Seal pukotina možete naći i onda raditi instalirati sustav za odvod perimetra . To će ublažiti hidrostatskog tlaka uzrokuje vodu izvan vaše zidove podruma da dođe u. Dok mnoge vrste sustavima odvodnje perimetralne su na raspolaganju, svi oni rade gurajući podzemne vode u sustavu i izvan neposredne okolice podrum .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012153.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.