Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda Oštećenje Wood Flooring

Parket jeatraktivan dodatak samo o svakom domu . Međutim , drveni podovi su skloni šteta od vode , jer je drvo upija . Zapravo , većina problema s drvenim podovima suposljedica izloženosti vlazi . Identifikacija

prolijevanje poplave i visoka vlažnost zraka su uobičajeni izvori vode oštećenja drvene podove . Vaš podovi vjerojatno ima oštećenje vodom ako vidite područja koja su do promjene boje , trule , napuknut ili deformiran . Drveni podovi u kupaonicama , kuhinjama i podrumima su skloni štete vode .

Razmatranja

Važno je ukloniti vlagu iz drvenog poda prije pokušaja popravka . Otvorene prozore , odvlaživači i navijači su na snazi ​​za sušenje drveni pod. Nakonkat je suho , možete nastaviti s popravka ; Međutim , možda ćete morati zamijeniti cijeli kat , ako je pretrpio veliku štetu .
Prevencija /Solution

Drveni podovi se oštetiti nakon duljeg izlaganja vlazi . Najbolji način da se zaštitite drvenog poda je kako bi se spriječilo oštećenje iz nastupila na prvom mjestu . Korake kako bi zaštitili svoj ​​kat su sušenje prelijeva čim se pojave , primjenu zaštitne brtvljenje poput poliuretana , i provjeriti svoj dom propuštanja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012169.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.