Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Uklanjanje vode Alati

Voda može imati razornu moć s potencijalom da oštetili zemljišta i imovine . Oni koji su imali nesreću doživjeti potop će biti svjesni posla koji je potreban u raščišćavanju o posljedicama . Ovaj proces obično počinje s uklanjanjem vode , terazne alate može raditi ovaj posao . Vodonepropusne spremnike

Korištenje vodonepropusno spremnik može dati jednostavan rješenje za uklanjanje vode . Većina domova imat opremu za rukom da se uklapa u tu kategoriju , a neke od najčešćih opcija uključujući kante i bazena . Međutim , bilo jednostavna spremnik od plastike, stakla , metala ili bilo koji drugi materijal koji može držati vodu , bez curenja će pružiti adekvatan alat za spašavanje i uklanjanje vode .

Vode Jastuci

jastuk voda ima oblik mnogoisti kao standardni jastuk , a dolazi u različitim veličinama . Izrađena je od visoko sposobnost upijanja ,jastuk će upiti vodu i držite ga kada je postavljen u lokvi stajaće vode . Uzimajući u povoljan položaj onda omogućuje zbrinjavanje vode jednostavno tako da cijeđenje s jastuka , koji je potom odmah spremni za ponovnu uporabu . Vodeni jastuci može pružiti jednostavan način uklanjanja plitko stajaću vodu koja se može dokazati teško jamčevinu .
Špahtle Alati

špahtle alati mogu pomoći u uklanjanju vode , a to obično rade u nekoliko načina . Ravno oštrice ili nonabsorbent valjak Squeegees koristiti čvrste plastične lopatice ili valjci gurati vodu ispred njih . Ova sposobnost omogućuje vam da se presele vode oko da se to prikladno mjesto za odlaganje . Upija valjak spužvicom ili sopper , ima pjenasti umetak koji upija vodu kao što kotrljati valjak preko njega . Kao što se to radi, da voda putuje od slabljenja u spremnik za jednostavnu raspolaganju .
Ručne pumpe

alati koji mogu ubrzati uklanjanje vode uključuju ručne pumpe . Postavite bazu alata u vodi , a zatim ručno pumpa ručku . Ova akcija crpi vodu u crpku i depozita istima putem odvodne cijevi . Ukratko izlaznu cijev omogućuje da pumpa vodu u spremnik prikladan za odlaganje , ili možete koristiti dulje cijev za ispumpavanje vode izravno na prikladan za odlaganje točke .
Motorizirana Pumpe
< br >

Oni koji žele alat za uklanjanje vode koji radi učinkovitije koristiti motorizirane pumpu . Ovaj alat radi na istom principu kao ručne pumpe , iako to obično radi na električnu struju ili benzin pokreće motor . Ova sposobnost čini gaviše moćan alat , što uvelike smanjuje trud koji su uključeni u čišćenju vode . Ona također ima prednost radi brže ; za brzo i učinkovito uklanjanje vode , osobito tamo gdje su uključeni u većim količinama , to može dokazati odgovarajući izbor .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012174.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.