Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Mokri Drywall Karakteristike

Drywall sastoji od kredom poput jezgre omotane u papir , pa izlaganje vode može oštetiti ozbiljno . Prije nego što se popraviti mokri suhozidom , popravili izvor curenja ili poplave kako bi se spriječilo buduće štete . Za velike poplave , to je najbolje iznajmiti profesionalni ugovor koji je iskusan u rješavanju šteta od poplava . Izvođač će analizirati stanje vašeg doma suhozidom i nude preporuke za minimiziranje ozbiljnih komplikacija , kao što su plijesni . Mekoća

Kad suhozidom je mokra , to je mekša na dodir nego kad je suho . Jednostavan način da se test za vlažnost je pritisnuti tvrdi funkcije , kao što je veliki odvijač , protiv području suhozidom ste pozitivni nije mokra . Tada koristite istu količinu pritiska gurnuti funkcije protiv području sumnjate je mokra . Ako je sumnjivo područje mars lakše , velike su šanse da je mokra .
Savijanje

vode uzrokuje suhozidom destabilizirati , pa se velike količine vode može napraviti suhozidom warp ili luk . Tipično , oštećena suhozidom će zadržati izopačen oblik nakon što se osuši . Ako se to dogodi , morate izrezati izopačen dio pomoću skalpelom . Zamijenite suhozidom sa svježim komad , ali tek nakon što je područje bilo suho za nekoliko dana . Ako zamku vlage u zidu , plijesni mogu razvijati kasnije .
Mrlje

vode često uzrokuje zapušten izgleda mrlja širiti preko papira površini suhozidom . Obično , to je tamnija od okolne površine i ima više zaobljenih rubova, poput cvjetače . Mrlja će pokazati kroz čak više slojeva boje , osim ako koristite odgovarajući brtveni premaz . Većina maloprodajnih hardvera trgovinama prodaju brtvljenje premaz je posebno dizajniran za skrivanje oštećenje vodom . Slijedite preporuke proizvođača za primjenu i ne vrijede brtveni premaz dok niste sigurnisuhozidom je suho za nekoliko dana .
Plijesan

Plijesan može zadesiti mokra suhozidom brzo , tako da se koriste velike fanove ili smanjivanje vlage ukloniti što više vlage što je više moguće iz područja od poplava . Ako primijetite tamnu kalup raste na suhozidom , morate raščistiti inficirane dijelove . Drywall je porozan , tako da nije moguće da se pročišćavati kalup daleko . Međutim , akosuhozidom je slikano , iplijesni nije prodro boje , možda ćete biti u mogućnosti koristiti četkicu i rješenje bjelilo za čišćenje za uklanjanje plijesni . Zaposliti profesionalnog kalup sanacije izvođača akokalup zaraza je veći od nekoliko četvornih metara .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012176.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.