Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Što je za odvodnju Tile

? Odvodnja pločica dolazi u nekoliko oblika i veličina , a služi u različite svrhe . Možete instalirati ispusni pločicu oko svog doma kako bi se zaštitili od oborinskih voda . Također možete instalirati odvodnje pločica za potrebe poljoprivredne i odvodnja. Različite vrste odvodnje pločica su PVC cijevi , glina slivnici i perforirani i biljaka odvodnje pločica . Instalacija svake vrste pločica zahtijeva različite alate ; Međutim ,osnovna ideja odvodnje pločica je slična u svakoj situaciji . PVC drenažne cijevi ili Tile

Odvodnja pločicakuće izgradnju nužnost ako namjeravate zadržati višak vode preusmjeren daleko od temelja svog doma . Instaliranje odvod pločica oko kuće podrazumijeva kopanje rova oko podnožja svog osnutka i polaganje ili PVC cijevi za odvod ili pločica u rov . Također morate staviti kamen na vrhu pločica s filtracije papira na vrhu stijene da bi voda od pranja stijenu u sustav odvodnje i začepljenja .
Field Drain Tile
< br >

možete instalirati ispusni pločica polje bilo oko svoje kuće za odvod vode daleko od svog podruma ili u niskom lažu polju ili dvorišta da bi vodu iz stoji . Ovaj tip odvodnje pločica dolazi u oko 100 - noga sekcija i ima oko 1/8-inch rupe svakih 6 do 8 inča uz dijelu - ovisno o vrsti polja odvodnog pločica koju kupiti . Odvodnje crijep je lako za poljoprivrednike za instalaciju i nije štetan za zemlju koju rade . Pravilno drenaža polja poljoprivrednik omogućuje veće zarade .
Ocijedite pločica za biljke

Kako bi vaš uređenje izgleda zdravo , možda ćete morati instalirati ispusni pločica oko vaše biljke . Pločica traje od biljaka ili hortikulturno podzemlja na neko drugo mjesto gdje je odvode vodu . Da bi se utvrdilo gdje jeodvod treba izlaz , trebate razumjeti svoje imovine i pronaći idealno mjesto za deponij viška vode kako bi se povećala drenaža .
Francuski Tile Yard Drain
< p > Francuski slivnici sujeftin i učinkovit rješenje za višak vode oko temeljima Vašeg doma . Jednostavno kopaju jarak oko temelj svoje kuće i napunite ga sitnim šljunkom. Morate kopati rov u smjeru koji će nositi vodu daleko od svog doma . Kao što jefrancuski odvod postaje ispunjena lišća i drugih materijala , morat ćete održavati odvod tako da je čistio povremeno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012180.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.