Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Prevencija Podrum poplava i curenje

tužibaba vlažan miris koji potječe iz dubine svog doma je dovoljno da znaš da tvoj podrum je opet poplavljen . Iako podruma poplava ječesta pojava nakon teškog snijega i kiše , to ne mora biti. Vaš dom može ostati suh i plijesni bez kroz niz preventivnih mjera održavanja . Ocijedite i pumpe za održavanje

Pravilno održavanje odvodnih kanala u podrumu može bitiključ za sprečavanje vodu od ulaska svoj ​​dom , čak iu wettest zime . Drenažni čepovi i sump pumpe može biti začepljen kao sudopera kanalizaciju . Držite Suteren čisti i bez ostataka poput lišća i blata koje može biti uvučeni u kanalizaciju lako . Provjerite svoj ​​pumpa na suho vrijeme kako bi se osiguralo da je ispravno da se izbjegne stajaće vode u budućnosti . Baciti kanticu vode u sump jamu aktivirati pumpu . Ako je crpka u kvaru ili akoodvod nije jasno ,voda neće se pumpa van . Cover podni slivnici s plug za sprečavanje kanalizacijskih cijevi iz backup u svoj podrum .
Brtvljenje pukotina

Pukotine u vašem podruma ili temelja može izazvati curenje i konstantnu vlagu na zidovima . Seal pukotine s zatvaranje pukotine ili cementa kako bi se spriječilo poplavljivanje .
Slikarstvo Srpski Srpski

spriječiti poplave i curenje u podrumu , uz pokrivanje zidova s vodootpornim bojama . Popravak sve pukotine i nepravilnosti u zidovima prvog i omogućiti dovoljno vremena za sušenje . Dovesti u odvlaživač ako je potrebno kako bi se uklonio višak vlage iz zraka . Vodootporan boja se primjenjuje po istom postupku kao normalan Kuća boje ; dopustitida se prvi sloj osuši i dodajte drugi sloj za dodatnu zaštitu .
krajobraznog

uređenje svog doma igra ulogu u iznosu od vlage u podrumu . Oluke i downspouts treba biti pod kutem daleko od svog doma za preusmjeravanje vode na niže tlo . U većini slučajeva ,zemljišta oko kuće je temelj se grade na dovoljno visokoj kut dopustiti da protok vode slobodno daleko od svog doma . Ponekadocjenjivanje nije adekvatan i treba biti izgrađen . Uređenje profesionalni može vam pomoći s ovim preventivne popravak .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012186.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.