Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Učinka poplava

poplava jeporažavajući prirodni događaj koji može uzrokovati poteškoće za ljude , kao isama površina . Poplava može lako uništiti stvari neke osobe i zgrada i krajolika . Utjecaj dapoplava ima može biti teško da se oporavi od . S njim okoliša

poplava donosi mnoga pitanja zaštite okoliša , čak i nakonpoplava je povukla . Ravnih dijelova koji nemaju stabala ili stijena kako bi se spriječilo erozije često odnijela . Farma polja, koje se obično nalaze u ravnim područjima , postali isprane i usjevi su izgubili . Onečišćenja iz kanalizacijskih back-up i drugog otpada može se oprati u vodoopskrbu , što je rezultiralo u vodi koja je nesiguran za stanovnike koristiti . U skloništima za životinje na području također se ispiru , što je rezultiralo u mnogim napuštenih životinja koje mogu uzrokovati probleme za njihove vlasnike .
Gospodarski

Poplave može pogoditi lokalnu ekonomiju teško . Stanovnici koji žive na području doživjeti financijski teret u zamjenu izgubljene predmete i popravljajući svoje domove . Tvrtke također pate , ne samo od gubitka imovine , alinedostatak kupaca tijekom poplava i za neko vrijeme nakon što je tijekom oporavka . Poljoprivrednici također pate od gubitka svojih usjeva .
Financial

Neki stanovnici koji ne nose osiguranje od poplava trpe veliku financijskim poteškoćama . Oni koji nemaju osiguranje dobiti pomoć s čistom -up, ali neke troškove još uvijek može doći iz džepa . Mjesta i gradovi koji su utjecali na poplave nose financijski teret ispravljanju javnih zgrada , cesta i drugih objekata oštećenih poplavnih voda . Ljudi koji su utjecali na poplave mogu izgubiti plaće jer je poslovanje oni rade za pretrpljene štete ili nisu u mogućnosti doći na posao .
Zdravlje

Poplavne vode može također oštetiti zdravlje onih koji žive i rade u tom području . Zbog poplavnih voda može oprati opasan otpad u opskrbi vodom , voda iz slavine može postati nesigurna za korištenje , ako su lokalne vlasti ne izdaju čir savjetovanja svima upozorenje da kuhati vodu prije nego što ga konzumiraju . Plijesan je vjerojatno da će rasti u domovima i drugim zgradama koje su zahvatila poplavnih voda . Važno je da se traži sve domove za kalup i izvadite ga u potpunosti prije kreće natrag u. Disanje spore plijesni je vrlo opasno za vaše zdravlje . Poplava može doprinijeti drugih zdravstvenih problema od ljudskog izmeta koji onečišćuje tlo .


Sigurnost

područja koja doživjeti potop postati nesiguran . Kadpoplave počinje , jake struje može povući čak odrastao čovjek ispod vode utopiti . Nakon što su poplavne vode naselili , to je još uvijek nesigurno lutati kroz vodu automobilom ili pješice . Deep mrlje mogu biti nemjerljive i tu može biti električne struje prolaze kroz vodu kao dobro. Ako morate ići u vodu , važno je da se sigurnosne mjere , kao što je nosio gumene čizme visoke vode i kreće oprezno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012194.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.